Учасниця Spice Girls Мел Бі розповіла, як випила 200 пігулок у спробі самогубства

Учасниця Spice Girls Мел Бі розповіла, як випила 200 пігулок у спробі самогубства

Учасниця Spice Girls Мел Бі розповіла, як випила 200 пігулок у спробі самогубства

Фото: instagram.com/officialmelb

Співачка поділилася приголомшливими подробицями про своє нещодавнє минуле.

Scary Spice із легендарного гурту Spice Girls Мел Бі, яка нещодавно вирішила позбавитися від алкоголізму та секс-залежності, наразі поділилася ще деякими подробицями про своє нещодавнє минуле.

Так, у своїх мемуарах Brutally Honest, які невдовзі будуть опубліковані, екс-солістка Spice Girls зізналася, що хотіла накласти на себе руки, наковтавшись таблеток.

Інцидент стався в 2014 році в її квартирі у Лондоні, коли співачка була одружена з Стівеном Белафонте, який, за її словами, бив її і шантажував.

Мел Бі та Стівен Белафонте / Фото: East News

Одного разу Мел, проковтнувши 200 таблеток аспірину, раптом згадала про своїх дочок, які спали за стіною. Це повернуло її до реальності, повідомляє видання DailyMail.

"Як тільки я з'їдала таблетку, в голові звучало запитання: "Ти впевнена?" І я брала ще й ще", - зізналася зірка.

Після спроби самогубства співачка намагалася вибратися з квартири, щоб бігти до лікарні, але, як сама запевняє, власний чоловік заважав їй зробити це. Жінка зателефонувала своєму охоронцеві, ледь дочекалася ранку і була доправлена до приватної лікарні "в критичному стані".

10-річному шлюбу зі Стівеном Белафонте приділена величезна частина мемуарів. Співачка розповідає, як чоловік бив її і потай від неї знімав їхні інтимні сцени на відеокамеру, щоб потім шантажувати її записами.

Нагадаємо, що в березні минулого року Мелані Браун оголосила про розлучення зі Стівеном Белафонте і подала на нього до суду. Вона звинуватила колишнього чоловіка в тому, що він бив її, ображав і примушував до сексу втрьох з нянею їхніх дітей. На що Белафонте подав зустрічний позов, де стверджував, що його колишня дружина все вигадала.

Проте наразі суд відхилив вимоги Мел. Її зобов'язали виплатити Белафонте 270 000 фунтів стерлінгів за судові витрати. Мел також зобов'язали виплачувати більше 3 тисяч фунтів стерлінгів на місяць на їхню спільну дочку - Медісон Браун-Белафонте.

Повʼязані теми:

Наступна публікація