Учасник шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів про своє перше кохання

Учасник шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів про своє перше кохання

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Бізнесмен вперше закохався в 13 років.

Фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, який не так давно розповів про увагу жінок та життя після проєкту,  вирішив пригадати своє перше кохання.

На сторінці в Instagram бізнесмен поділився, що вперше закохався, коли йому було 13 років. Так, Олексій приїхав відпочивати з батьками до Карпат. Під час святкування Нового року в ресторані юнак помітив дівчину. Вони переглядалися, але ніхто не наважувався підійти. Втім, потім Олексій зустрів дівчинку в коридорі готелю.

Її звали Настя, вона приїхала з Одеси з батьками на відпочинок... Ми просиділи до ранку, просто спілкувалися і танцювали. Коли о 6 ранку ми розійшлися спати, я ще дві години міг заснути. Я ніколи не відчував таких почуттів, не зустрічав дівчину, яка мене б так приголомшила. Вона мені сподобалася абсолютно всім. Це було, як уві сні. Того вечора я вперше закохався...

поділився Тригубенко
Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Поки він та Анастасія відпочивали в Карпатах – постійно проводили час разом. Коли ж вони роз'їхалися додому, учасник шоу "Холостячка" пообіцяв дамі серця, що вони будуть постійно листуватися, а потім він приїде до коханої до Одеси.

Після цієї зустрічі зі мною щось сталося, що я почав писати вірші, слухати різну ліричну музику, читати поезію. Я жив почуттями кохання. І мріяв скоріше її побачити. Ми листувалися і телефонували щодня. Звісно, через якийсь час листувань стало менше. А влітку я приїхав з батьками до Одеси і поїхав до неї на зустріч. Написав їй, що буду її чекати на набережній. Приїхав на місце зустрічі, прочекав дві години, але вона так і не прийшла. А телефон був вимкнений

зізнався чоловік

Олексій додав, що досі не може зрозуміти, чому вона так вчинила.

У коментарях користувачі поділилися своїми версіями вчинку дівчини, мовляв, що вона злякалася серйозних намірів Тригубенка. Також фани побажали Олексію взаємного кохання.

Нагадаємо, раніше Олексій Тригубенко поділився, чому не став новим "Холостяком". Також бізнесмен відповів, скільки готовий витрачати коштів на місяць на свою кохану.

Повʼязані теми:

Наступна публікація