Українські супермаркети підвищують стандарти обслуговування завдяки "Інспектору Фреймут"

Українські супермаркети підвищують стандарти обслуговування завдяки "Інспектору Фреймут"

Старання команди Фреймут не залишилися безрезультатними / Фото: mvs.gov.ua

Після інспекції мережа супермаркетів повідомила про зміни в своїй роботі.

Перший епізод другого сезону програми "Інспектор Фреймут" на "1+1", який вийшов в ефір минулої середи і був присвячений київським супермаркетам, викликав небувалий резонанс в суспільстві.

Глядачі були шоковані, побачивши, який непотріб їм видають у магазинах під виглядом свіжих продуктів, і з якою неповагою ставляться у супермаркетах до своїх покупців.

Старання команди "Інспектора Фреймут" не залишилися безрезультатними. Основна мета проекту - сприяти позитивним змінам у проблемних сферах українського суспільства - досягнута. Підтвердженням цьому стала заява мережі супермаркетів "Велика кишеня" про зміну керівництва компанії після негативних результатів "інспекції".

На офіційному сайті представники "Великої кишені" повідомили про зміни, які були зроблені в торгівельній мережі після перевірки "Інспектора Фреймут".

Так, було прийнято рішення про новий менеджмент компанії та проведення повного аудиту роботи мережі. Керуючого магазину і продавця, які грубо порушили стандарти якості обслуговування, звільнили. А всі продукти відділу власного виробництва в скандальному супермаркеті були утилізовані.

"Місія проекту "Інспектор Фреймут", як і всієї компанії "1+1 Медіа", - створювати контент, який змінює уявлення людей про світ і про себе. Це реаліті-шоу вселяє надію і дає можливість вірити, що від кожного з нас багато що залежить, і ми здатні змінювати світ на краще. З кожним маленьким кроком назустріч до самоповаги ми стаємо краще, і кожен з нас на своєму скромному рівні здатний змінити країну", - прокоментувала генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лезіна-Масляна.

Команда "Інспектора Фреймут" вірить, що це тільки перший крок на шляху до підвищення рівня життя кожного українця, і продовжує висвітлювати ті проблеми, які найбільше хвилюють наше суспільство.

Нагадаємо, другий випуск програми вийде на "1+1" вже сьогодні, о 22:00. Тепер Ольга Фреймут "проінспектує українські школи, в тому числі і школи в зоні АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація