Українські зірки "відкуповуються" від штрафів своїми іменами і дисками

Українські зірки "відкуповуються" від штрафів своїми іменами і дисками

Зіркам часто незначні порушення правил дорожнього руху сходять з рук / Фото: newsmarket.com.ua

Зіркові машини даішники намагаються навіть не помічати

Зіркам часто незначні порушення правил дорожнього руху сходять з рук. Щоб це продемонструвати, хлопці з гурту "Ot Vinta" влаштували з ТСН.Особливе експеримент у своєму рідному місті. Вони півдня порушують правила дорожнього руху та працівники ДАІ вперто їх не помічають.

Соліст гурту Юрій Журавель каже, експеримент провалився - у Рівному гурт знають усі і їхній автобус дуже впізнаваний.

Найсильніша людина світу - Василь Вірастюк теж не приховує, його ім'я та статус часто допомагають економити на штрафах, коли він за кермом свого дорогого авто.

"Звісно переважно вони мене впізнають, якщо навіть і зупиняють десь з моєї вини, я намагаюсь не нахабніти, штрафи мені не виписують. Хоча я не сильно користуюся цим", - каже чоловік.

Тусівниця та онука першого премєр-міністра України Марія Фокіна каже, столичні працівники ДАІ її теж знають. Але переважно не тому, що вона - співачка.

"Вони знають, що я ніколи не дам грошей не тому, що я "жлобіха". Мені легше взяти і поїхати заплатити штраф. Мені чомусь так легше, ніж давати на місці", - каже дівчина.

Марія каже, після того, як вона побувала в Америці, зрозуміла, краще не порушувати правил дорожнього руху, аніж як більшість українців, уникати штрафів.

"Америка навчила того, що потрібно їхати спокійно, я завжди пристібаюся, там не хочеться порушувати, там хочеться машину поставити, так як вона намальована, я приїхала в Київ, у двір заїжджаю, а там просто ялинка…", - жаліється співачка.

Не сваряться з даішниками і дівчата з гурту "Армія". Проблеми з чоловіками у формі спершу намагаються вирішити усмішками. А якщо не вдається - згадують про свій зірковий статус.

"Ми завжди, завжди відразу починаємо тикати їм наші листівки "ось це ми, це ми дивіться, ми схожі". А вони дивляться і говорять: "Дівчатка, ви розумієте, що ви просто так не "відмажеться", давайте диск, а диска у нас немає", - розповідають дівчата.

Утім, навіть знаменитості від штрафів не застраховані. Кажуть, переважно їх ловлять на перевищенні швидкості. Адже вони постійно кудись поспішають. А в скрутних ситуаціях радять - головне не хамити. Інакше стосунки з працівниками ДАІ можна зіпсувати з усіма відразу і назавжди. Як це сталося торік із телеведучою Наталею Розинською.

Українські зірки "відкуповуються" від штрафів своїми іменами і дисками

Українські зірки "відкуповуються" від штрафів своїми іменами і дисками

Повʼязані теми:

Наступна публікація