Усміхнена Кейт з чималою брошкою на грудях випила пива з принцом Вільямом

Усміхнена Кейт з чималою брошкою на грудях випила пива з принцом Вільямом

Фото: Associated Press

Члени королівської родини взяли участь у параді до Дня святого Патрика.

Вже традиційно, принц Вільям та його дружина Кейт, яка у розкішній сукні відвідала захід у Лондоні, взяли участь у параді до Дня святого Патрика, йдеться у "Сніданку з 1+1".

У цей день Кейт Мідлтон зачарувала своїм надзвичайно елегантним образом. Герцогиня Кембриджська вбралася у дизайнерське пальто темно-зеленого кольору. Свій look вона доповнила брошкою у формі трилисника, який є символом свята. Її чоловік - принц Вільям як полковник ірландської гвардії, одягнув  парадну військову форму.

Фото: Associated Press

Герцоги Кембриджські завітали на щорічний парад ірландських гвардійців. Подружжя спостерігало за ходом солдат на чолі з їхнім талісманом,  ірландським вовкодавом, Доннелом. Його Кейт Мідлтон  вітала особливо тепло.

Фото: Associated Press

Також герцогиня Кембриджська вручила офіцерам гілки трилисника. І, дотримуючись традицій, подружжя почастувалося пивом. Цього разу випити напій змогла і Кейт. Минулого року їй довелося задовольнятися лише мінеральною водою – оскільки герцогиня була вагітною.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, що днями Кейт Міддлтон у широких штанях та бузковій блузі здивувала нетиповим образом. Герцогиня Кембриджська відвідала дитячий центр Генрі Фоссета.

Повʼязані теми:

Наступна публікація