В Ірини Федишин нахабно вкрали гроші, які вона зібрала в Лондоні для ЗСУ

В Ірини Федишин нахабно вкрали гроші, які вона зібрала в Лондоні для ЗСУ

Ірина Федишин / Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Артистка розповіла, чи вдалося їм повернути крадене.

Українська співачка Ірина Федишин поділилася прикрою історією, як її нахабно пограбував організатор концерту в Лондоні.

Зокрема, виконавиця за кордоном проводила благодійну вечерю, де збирала кошти на допомогу українським захисникам. Під час заходу гості донатили гроші, а також брали участь в аукціоні. Однак організатор вечері Микола Левченко привласнив кошти собі.

"Організатор благодійної вечері в Лондоні, Микола Левченко, не віддав нам жодного фунта від продажу квитків на благодійну вечерю, яка була спрямована на допомогу ЗСУ", - поскаржилася Ірина.

Ірина Федишин / Фото: скриншот з відео

Частину суми співачці вдалося повернути, щоправда, не без проблем. Зокрема, артистка отримала кошти, які на допомогу армії донатили присутні та купували лоти, а це майже 4 тисячі фунтів.

"Хочу одразу заспокоїти всіх людей, які донатили й купували лоти цього вечора. Ці кошти, а це 3,7 тисячі фунтів, з тяжкою бідою та скандалами вдалося забрати, і вони всі підуть на ЗСУ. Ці кошти ми всі отримали (окрім 400 фунтів, які ще надсилають), і вони всі підуть на ЗСУ", - наголосила Ірина.

Тим часом кошти з продажу білетів на благодійний концерт співачка так і не змогла повернути.

"Наразі кошти від продажу квитків за благодійну вечерю і концерт, який відбувся в Лондоні, ми ще не отримали. Попри війну, яка загострила в багатьох українцях найкращі якості, все ще знаходяться люди, які бажають заробити якнайбільше, не обмежуючи себе моральними принципами", - обурилася співачка.

Нагадаємо, раніше журналіст Дмитро Комаров розповідав, як росіяни вкрали у нього інтерв'ю з начальником ГУР Кирилом Будановим. Жителі країни-агресорки не просто привласнили собі відео, а перетворили його на пропаганду.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація