В Одесі активісти звернулися до СБУ і поліції з вимогою скасувати концерт Козловського

В Одесі активісти звернулися до СБУ і поліції з вимогою скасувати концерт Козловського

Фото: vitaliykozlovskiy.com

Вони вважають, що виступ артиста може спровокувати масові заворушення.

В Одесі активісти організації "Всеукраїнська люстрація" звернулися до голови Одеської ОДА, керівництва обласних поліції і СБУ з вимогою скасувати концерт Віталія Козловського, запланований в нічному клубі "Ітака" на 2 червня.

Про це повідомляє "Думская".

Активісти вважають "неприпустимим" концерти за участю таких артистів, як Козловський. За їхніми словами, співак нібито не знає, хто почав війну на Донбасі, хто є агресором і хто окупував українську територію. Ще йому пригадали підтримку екс-мера Слов'янська Нелі Штепи та концерт у Москві на 9 травня.

Автор заяви попереджають, що концерт Віталія Козловського може спровокувати масові заворушення в Одесі, зіткнення між патріотично налаштованими одеситами і охороною нічного клубу.

Нагадаємо, Заслужений артист України Віталій Козловський виступив 9 травня на концерті до Дня Перемоги в московському районі Солнцево, на центральній площі. Знімки та відео виступу українського артиста опублікували користувачі Мережі на своїх сторінках в Instagram, супроводжуючи їх хештегом #москвасолнцево, #виталийкозловский, #9мая, #ДеньПобеды. Згодом співак на своїй сторінці Instagram пояснив, чому виступав у Москві саме 9 травня.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація