Вагітна дружина Джеджули розповіла про самопочуття після загрози викидня та стосунки з шоуменом

Вагітна дружина Джеджули розповіла про самопочуття після загрози викидня та стосунки з шоуменом

Вагітна дружина Джеджули розповіла про самопочуття після загрози викидня та стосунки з шоуменом

Фото: facebook.com/andrey.djedjula.3

Також Юлія Леус зізналася, скільки набрала кілограмів.

Дружина українського шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус, яка потрапила до лікарні із загрозою викидня, розповіла, як наразі почувається.

Так, модель поспілкувалася з прихильниками в Instagram-stories, де й поділилася, що спокійна вагітність їй лише сниться.

Лежу вже 23 дні, виїзди до лікарні раз на тиждень дуже болючі. Масажі допомагають. Ноги і руки не слухають. Але це того варте, дівчатка, не лякайтеся, кожна вагітність індвідуальна

поділилася Леус

Також Юлія відповіла, які наразі в неї стосунки із зірковим чоловіком. За її словами, нічого не змінилося, пара й досі майже не спілкується.

Фото: instagram.com/yla__yla

Спілкуємося як і раніше, лише щодо дитини, вагітності, необхідних покупок. Годує, доглядає. Останні три тижні питань немає. Візочок вже вдома, якби раніше так - ціни б йому не було. Але тепер є багато але. Втрачено багато здоров'я, і це забути неможливо...

зізналася дружина Джеджули

Крім того, Леус розсекретила, скільки набрала кілограмів під час вагітності. Так, зараз модель важить на 27 кіло більше, втім, зазначила, що це на 6 менше, ніж під час першої вагітності.

Читайте також: Дружина Андрія Джеджули заявила, що він підіймав на неї руку

Нагадаємо, не так давно вагітна дружина Андрія Джеджули повідомила про загрозу викидня та звинуватила у цьому шоумена. Андрій Джеджула закиди дружини пояснив ревнощами до Насті Каменських.

Зі свого боку, модель зазначила, що зовсім не світлина чоловіка зі співачкою стала причиною їхньої сварки.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація