Вагітна Хамайко в обтислій сукні і Людмила Барбір у "кольчузі" вразили своїми образами на диско-вечірці

Вагітна Хамайко в обтислій сукні і Людмила Барбір у "кольчузі" вразили своїми образами на диско-вечірці

Фото: ТСН.ua

Цікаве становище не заважає Валентині Хамайко мати чудовий вигляд.

Зіркові ведучі "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко і Людмила Барбір продемонстрували ефектні вбрання під час вечірки в стилі диско, організованої на честь 14-го дня народження журналу Viva!.

Для виходу в світ вагітна Валентина Хамайко обрала золоту сукню з паєтками, яка підкреслила її шикарну фігуру, і туфлі-човники на невисоких підборах.

Зауважимо, що зірка перебуває на останньому місяці вагітності, але цікаве становище не заважає Валентині завжди мати чудовий вигляд.

Фото: ТСН.ua

Хамайко на червоній доріжці супроводжував її чоловік, віце-президент Федерації триатлону України Андрій Оністрат, і їхня п'ятирічна дочка Мирослава.

Своєю чергою сукня Людмили Барбір виблискувала справжніми зірками.

"Я обрала стильне коротке плаття у вигляді кольчуги з дзеркальних зірок. Я вважаю, що мій образ гармонійно підійшов по дрес-коду", - розповіла про свій вибір телеведуча "Сніданок 1 + 1" Людмила Барбір.

Фото: ТСН.ua

Після того, як закінчилася фотосесія зірок на червоній доріжці, на гостей вечора чекали розіграші і частування. Приємним подарунком гостям став виступ Олі Полякової, яка виконала свої хіти "Королева ночі", "Шльопки" та інші пісні.

Нагадаємо, що зірки 1+1 традиційно приготували подарунок-сюрприз для команди улюбленого журналу Viva!. Це велика кришталева зірка з гравіюванням, яку прийняла головний редактор глянцю Іванна Слабошпицька.

Повʼязані теми:

Наступна публікація