Вагітна Меган та ніжна Кейт з чоловіками відвідали урочистий прийом у Букінгемському палаці

Вагітна Меган та ніжна Кейт з чоловіками відвідали урочистий прийом у Букінгемському палаці

Фото: Associated Press

Вихід двох родин разом став першим цьогоріч.

Два королівських подружжя принца Гаррі і Меган та принца Вільяма та Кейт, які останній раз разом з'являлися на публіці на Різдво, 25 грудня, вперше цьогоріч здійснили спільний вихід.

Так наразі в Букінгемському палаці відбувся офіційний прийом, організований Єлизаветою II з нагоди 50-річчя служби свого сина принца Чарльза округу Вельсу, Сполученому Королівству та Об'єднаних країн.

Фото: Associated Press

Гостями заходу стали, звичайно ж, члени королівської родини: Кейт Міддлтон і принц Вільям, Меган Маркл і принц Гаррі, герцогиня Камілла, принцеса Анна і звісно ж сама королева.

Оскільки захід був ранковим, він не передбачав вечірніх вбрань, тому члени королівської сім'ї постали в ошатному одязі, але без тіар.

Фото: Associated Press

Так, для свого виходу Кейт Міддлтон обрала світлу сукню м'ятного відтінку середньої довжини і бежеві замшеві човники. Маленький клатч від Alexander McQueen в тон вбранню завершив її ніжний образ.

Фото: Associated Press

Меган Маркл, своєю чергою віддала перевагу світлій сукні з квітковим принтом довжиною вище коліна і білому пальту від Amanda Wakeley. Свій образ вона доповнила ніжно-рожевими класичними туфлями і клатчем бронзового відтінку.

Фото: Associated Press

Також варто зазначити, що днями стало відомо, що британська королівська родина буде перевіряти усі коментарі під публікаціями на своїх сторінках. А про порушників повідомлятиме кіберполіції, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Відповідне застереження з’явилося на офіційному сайті Королівської родини. Зокрема, підписників соцмереж попередили: їхні коментарі не можуть містити рекламу, наклеп, погрози, образи, двозначність або дискримінацію за расовою, релігійною, віковою, сексуальною чи іншими ознаками. 

Не ображати Меган: королівська родина ввела цензуру для своїх шанувальників у соцмережах

Не ображати Меган: королівська родина ввела цензуру для своїх шанувальників у соцмережах

Таке жорстке нововведення, наймовірніше, реакція на регулярні плітки та критику на адресу Меган Маркл.

Герцогиню Сассекську звинувачували у жахливому характері, сварках із Кейт Міддлтон, негативному впливі на чоловіка принца Гаррі та навіть називали Меган Маркл монстром. Відверто обговорювали також колір шкіри колишньої актриси, її непрості стосунки з батьком та пліткували про інсценування нею вагітності та накладний живіт.

Нагадаємо, раніше на захист Меган Маркл виступили її подруги, щоправда, анонімно. А також голлівудський актор Джордж Клуні. Останній навіть порівняв Меган із принцесою Діаною. Мовляв, її так само ганьбили, як зараз Меган.

Повʼязані теми:

Наступна публікація