Вагітна Меган у розкішному топі в паєтках вперше подивилась легендарне британське шоу

Вагітна Меган у розкішному топі в паєтках вперше подивилась легендарне британське шоу

Фото: Reuters

Королівське подружжя півріччя шлюбу відсвяткували на Royal Variety Performance.

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які нещодавно вітали принца Чарльза з 70-річним ювілеєм, вчора відсвяткували півроку від дня весілля.

Так у своє свято герцоги Сассекські відвідали театр Палладіум у Лондоні, де минуло знамените шоу Royal Variety Performance.

Фото: Reuters

Це щорічний благодійний концерт, під керівництвом Єлизаветою II, який від 1912 року збирає кошти в фонд естрадних артистів Британії. Перед гостями вечора цьогоріч виступили Take That, Джордж Езра, Рік Естлі і Андреа Бочеллі, повідомляє видання DailyMail.

Варто відзначити, що принц Гаррі вперше відвідав Royal Variety Performance 2015 року, а от для його дружини поява на шоу стала дебютною.

Фото: Reuters

Для виходу в світ герцогиня Сассекська обрала топ і спідницю лондонського дизайнера Safiyaa, які підкреслили її округлий животик, а також сережки канадського бренду Birks.

Фото: Reuters

Після концерту Меган і Гаррі познайомилися з учасниками групи Take That, а також зі старовинним маріонетковим слоном з кличкою Арахіс, який подарував Меган букет квітів.

Нагадаємо, нещодавно Меган разом з принцем Гаррі та подружжям принца вільяма та Кейт відвідали низку офіційних заходів у Лондоні, присвячених 100-річчю від дня закінчення Першої світової війни. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація