Вагітна Меган у строкатій сукні та з квітами у волоссі виступила перед студентами островів Фіджі

Вагітна Меган у строкатій сукні та з квітами у волоссі виступила перед студентами островів Фіджі

Фото: Reuters

Другий день перебування герцогів Сассекських у Океанії став не менш насиченим ніж попердній.

Королівське подружжя принца Гаррі та Меган, які вчора розпочали другу частину свого 16-денного туру та прилетіли на острови Фіджі, продовжують виконувати заплановані заходи.

Після вчорашнього урочистого прийома на свою честь, сьогодні в програмі герцогів Сассекських було відвідування кампусу Південнотихоокеанського університету, а також перший сольний вихід Меган як члена королівської сім'ї в рамках турне.

Фото: Reuters

До університету принц Гаррі та вагітна Меган прибули в чудовому настрої, який відповідав їхнім яскравим образам.

Якщо онук королеви Єлизавети ІІ вибрав синю гавайську сорочку і темні джинси, то його дружина буквально підкорила всіх строкатою сукнею Figue Frederica з багатошаровою спідницею і драпуванням, повідомляє видання Daily Mail.

Фото: Reuters

Вбрання герцогиня доповнила еспадрильями на танкетці та об'ємним клатчем, купленим на ринку міста Сува на Фіджі. Цікаво, що сукня Меган вчергове закцентувала увагу на її помітно округлих формах.

Фото: Reuters

Варто зазначити, що дружина принца Гаррі зявилася на публіці з новою зачіскою, яку прикрасила живими білими квітами.

Під час відвідування університету Маркл вперше самостійно виступила перед публікою як член королівської сім'ї. Вона вимовила надихальну промову перед студентами і викладачами навчального закладу.

Фото: Reuters

"Кожен має право отримати ту освіту, яку він хоче. У кожного має бути право на отримання цієї освіти. Особливо це важливо для дівчаток і жінок в країнах, що розвиваються. Надання їм доступу до освіти стане важливим кроком до соціально-економічного розвитку" - заявила відома своїми феміністичними поглядами герцогиня.

Після університету королівське подружжя розділилося і Меган вирушила на перший сольний захід у цьому турі - на чай в резиденції британського Верховного комісара. Там вона ознайомилася з жіночим проектом ООН "Ринки змін".

Фото: Reuters

А от наступна зупинка неабияк налякала вагітну герцогиню. Меган Маркл вирушила на ринок Суви. Однак буквально через кілька хвилин охорона екстрено вивела герцогиню з території маркету, побоюючись за її безпеку через небувалий наплив людей.

Фото: Reuters

Нагадаємо, під час відвідування пляжу Бонді-Біч у передмісті Сіднея Меган встигла поспілкуватися з місцевими жителями, у розмові з якими вперше прокоментувала свій стан

Повʼязані теми:

Наступна публікація