Вагітна Меган здивувала своєю неочікуваною появою на світському заході

Вагітна Меган здивувала своєю неочікуваною появою на світському заході

Фото: Getty Images

Герцогиня з'явилася на церемонії вручення премії Fashion Awards-2018.

Дружина британського принца Гаррі Меган, яка очікує на народження первістка, здивувала гостей The Fashion Awards - 2018 у Лондоні своєю появою.

Вночі у столиці Великої Британії минула одна з найважливіших подій в світі моди - церемонія вручення премії British Fashion Awards, де на червоній доріжці з'явилися Девід та Вікторія Бекхеми із сином Брукліном, Кендалл Дженнер та багато інших зірок.

Проте найнеочікуванішим гостем стала Меган Маркл, яка з'явилася на сцені під час нагородження лауреатів, хоча її участь в заході не було анонсовано.

Фото: Getty Images

Герцогиня була запрошена на захід, щоб особисто вручити нагороду Клер Вейт Келлер, дизайнерці своєї весільної сукні Givenchy. Вона отримала статуетку в номінації "Найкращий дизайнер жіночого одягу" 2018 року.

Фото: Getty Images

"Для мене велика честь бути тут, на вшануванні британських дизайнерів в моєму новому будинку, в Великій Британії. Всі в цій кімнаті знають, що у нас є глибокий зв'язок з тим, що ми носимо. Коли ми вибираємо одяг певного дизайнера, ми стаємо не просто відображенням їхньої творчості і світогляду, але і їхніх цінностей", - сказала зі сцени дружина принца Гаррі.

Вигляд мала вагітна Меган на заході розкішний. Для виходу вона вибрала чорну елегантну сукню на одне плече від Givenchy.

Фото: Getty Images

Однак, своїм образом герцогиня порушила королівський протокол: на премію вона прийшла з темним лаком на нігтях, а королівським особам, згідно з правилами, не слід робити яскравий манікюр.

Нагадаємо, вже навесні принц Гаррі та Меган стануть батьками. Подейкують королівське подружжя очікує на народження двійнят, двох дівчат.

Повʼязані теми:

Наступна публікація