Вагітна Ольга Фреймут поділилася секретами виховання доньки Злати

Вагітна Ольга Фреймут поділилася секретами виховання доньки Злати

Вагітна Ольга Фреймут поділилася секретами виховання доньки Злати

Фреймут розповіла про стосунки із донькою / Фото: viva.ua

Наразі зірка змінює модель стосунків із дівчинкою.

Телеведуча Ольга Фреймут, яка розповіла про прикрий випадок із ремонтом квартири, зізналася, що у її стосунках із донькою розпочалися перші непорозуміння.

В інтерв'ю виданню Viva зірка "1+1" зауважила, що раніше вони зі Златою були більше подругами, аніж матір'ю та донькою.

"Я - вистраждана дитина, тому до цих пір ми із мамою дуже близькі. Таку ж модель поведінки я перейняла і для Злати, але тепер шкодую про це. Тому що у Злати інший характер: потрібно було з нею поводитися не як подружка, а як мама з донькою. Я її виховувала без суворих правил і заборон, і тому є упущення. Тому що такій дитині, як Злата, важливо встановити правила. Тепер я намагаюся переформатувати наші відносини. Через це і трапляються у нас перші конфлікти", - зазначає Ольга.

Зараз телеведуча надолужує згаяне у процесі виховання доньки, зокрема – привчає дівчинку до самостійності.

"Дуже сумно, що Злату, якій скоро буде 10 років, я не навчила побутової самостійності. Звичайно, вона самостійна дівчинка в своїх шкільних справах, а от решта - моя вина. Я не дозволяю їй прибирати квартиру або застеляти ліжко, тому що, мені здається, вона це зробить не так добре, як я. Тільки зараз я зрозуміла, що виховувала її неправильно. Тепер привчаю дочку, щоб вона більше допомагала мені на кухні. Злата дуже любить робити грецький салат і пишається, коли він у неї виходить. А ось, наприклад, на вихідних я попросила дочку прибрати у неї в шафі. У відповідь був такий протест! Злата не зрозуміла, чого це я раптом дала їй конкретне завдання. Я поставила умову: не підеш гуляти, доки не прибереш. Злата гуляти з друзями не пішла, натомість проплакала всю суботу і тільки до вечора перебрала свої речі. Ми завжди перед Новим роком переглядаємо гардероб і позбавляємося від речей, з яких вона виросла", - наголосила Фреймут.

Донька Фреймут цінує проведений із мамою час / Фото: viva.ua

Також зірка поділилася першими успіхами на непростому шляху переформатування стосунків із донькою.

"Вона таким чином перевіряє мене, тому що раніше, коли донька плакала і не слухалася, я здавалася. Тепер же я розумію, що це Златі на шкоду. Адже, коли мене не буде поруч, вона буде чекати, що прийде якась служниця і все за неї зробить. А мені важливо навчити її самостійності. І ось ця субота стала для нас обох дуже повчальною: вона перебрала речі, прибрала у шафі - початок покладено", - розповіла Ольга.

Також зірка зауважила, що її Злата дуже любить приготовані мамою страви та цінує проведений разом час.

Нагадаємо, вагітна Ольга Фреймут зворушливо привітала доньку з днем народження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація