Вагітна Ольга Фреймут показала свою квартиру та підрослу доньку

Зірка каналу "1+1" розповіла, як хазяйнує у своїй оселі.

Телеведуча Ольга Фреймут, яка невдовзі вдруге стане мамою, показала свою квартиру на Подолі.

До власної оселі зірка каналу "1+1" пустила журналістів Viva. В інтерв'ю виданню Ольга розповіла, як порається із господарством. За словами Фреймут, у неї немає хатньої робітниці. Іноді Ользі може допомогти мама.

"У мене немає хатньої робітниці, я живу в невеликій квартирі і сама люблю прибирати свій будинок: виганяти павука з павутиною, протирати підвіконня і витирати пил з меблів, наводити порядок в шафах. Коли я перекладаю речі, мене це заспокоює. Звичайно, приходить мама, яка допомагає мені мити підлогу, відносить в хімчистку штори або чистить меблі - у нас буває багато гостей, які завжди щось можуть забруднити", - розповіла Фреймут.

Ведуча поділилася, що має певні "пунктики". Приміром, Ольга не любить кольорові рушники, а також не терпить целофанових пакетів в холодильнику.

"У мене є пунктик: я терпіти не можу кольорові рушники. Напевно це спогади з мого минулого життя, коли я перевіряла дешеві готелі, в яких висіли ось ці самі кольорові синтетичні рушники - вони на мене наганяють тугу. У моєму будинку повинні бути білі рушники, біла постіль. А ще я не переношу целофанових пакетів в холодильнику. Навіть коли приходжу в магазин, прошу, щоб продукти мені загортали в папір, або беру з собою спеціальні торбинки. Целофан мені не подобається", - зізналася Ольга.

Нагадаємо, Ольга Фреймут стала ведучою нового реаліті-шоу на каналі "1+1" "На ножах".

У шоу ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень.

Всього за 5 днів Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який перебуває на межі краху, в успішне місце. У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація