Вакарчук розійшовся з Фонарьовою: поет Рибчинський натякнув, що співак почав роман заради кар’єри

Вакарчук розійшовся з Фонарьовою: поет Рибчинський натякнув, що співак почав роман заради кар’єри

Вакарчук розійшовся з Фонарьовою: поет Рибчинський натякнув, що співак почав роман заради кар’єри

Фото: nashasvadba.net

Продюсер Євген Рибчинський прокоментував розрив ексзакоханих.

Український поет та продюсер Євген Рибчинський прокоментував розрив стосунків музиканта Святослава Вакарчука та стилістки Лялі Фонарьової.

На своїй сторінці у Facebook він розповів про життя зіркової експари та натякнув, що співак почав стосунки із Лялею заради кар’єри, пише "Главком".

Так, Євген зазначив, що знає Славка і Лялю від середини 90-х. Він написав, що тоді Вакарчук лише починав свій творчий шлях і чіплявся за будь яку можливість "показатися в телевізорі", а Ляля була дружиною його відомого друга.

"Статус Славка тоді був доволі невизначений, сотні таких хлопчаків намагалися взяти штурмом "Мелораму" і "Територію А". Комусь пощастило, а комусь менше, селяві. А статус Фонарьової навпаки: дружина власника салонів VT, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука багато хто просто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір. А для Славка це була, мабуть, чи не перша в житті перемога, за якою потім послідували і відомість, і популярність, і заможність, і впливовість і все решта", – йдеться у повідомленні.

Фото: nashasvadba.net

Також Рибчинський підтримав Фонарьову та зазначив, що у неї є гідність. Поет додав, що саме Ляля зробила з Вакарчука зірку, але і зараз залишається в тіні.

"20 років по тому Славко вирішив йти далі і просив не судити суворо. Та й ніхто не судить, розібратися б у своїх пенатах. Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися людиною. Просто хочеться висловити респект Лялі, яка приклала усіх зусиль, аби зробити зі Славка зірку, віддала кращі роки життя, залишаючись вічно в тіні його "зоряності", і за 20 з зайвим років не одружилася і не спекулювала прізвищем чоловіка як багато інших. Впевнений, вона і зараз залишиться в тіні. Бо у Лялі є гідність. А у Вакарчука – усе інше", – зазначив поет.

Втім, невдовзі композитор видалив свій допис зі сторінки. Натомість Євген залишив коротке повідомлення: "Нехай Вакарчуки-Фонарьови живуть своїм життям. Нам своє робить!".

Фото: facebook.com/ERibchinskiy

Нагадаємо, і сам Євген Рибчинський потрапив у скандал через своє розлучення. Так, ексдружина поета розповіла, що він залишив їхніх трьох дітей без житла і грошей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація