Огнєвіч у звабливому топі позувала на фоні Балтійського моря

Огнєвіч у звабливому топі позувала на фоні Балтійського моря

Огнєвіч у звабливому топі позувала на фоні Балтійського моря

Фото: прес-служба Злати Огнєвіч

Злата візьме участь у фестивалі Лайми Вайкуле під назвою "Рандеву".

Відома співачка Злата Огнєвіч приїхала в Юрмалу для участі у фестивалі Лайми Вайкуле.

Під час прес-конференції перед "Рандеву" артистка привіталася українською мовою, а перед цим отримала оберемок квітів від Маркуса Ріви.

Огнєвіч та Маркус Ріва / Фото: прес-служба Злати Огнєвіч

"Доброго дня! Добрий день, дорогі друзі, велике спасибі нашій музі за можливість бути частиною і бути причетною до цього великого свята, тому що 70 артистів - це звучить дуже гордо. Я під великим враженням! І Юрмала об'єднує, хай так буде завжди. Юрмала об'єднує друзів, країни, за допомогою музики, за допомогою любові і відкритих сердець людей, які хочуть дружити, насолоджуватися життям", - сказала Злата.

Злата Огнєвіч у Юрмалі / Фото: прес-служба Злати Огнєвіч

У відповідь на це організатор дії - Вайкуле – назвала Огнєвіч "рідною".

"Є ті артисти, у кого гастролі, і не збігаються дати з фестивалем, а є вже ті, котрі полюбилися, от Злата була і хочемо її бачити. Хочеться не міняти артистів, які стали вже такими рідними", - промовила Лайма Вайкуле на прес-конференції.

Фото: прес-служба Злати Огнєвіч

Після спілкування з журналістами у будинку Лайми Вайкуле відбулася репетиція. Саме там Злата познайомилася з одним із важливих членів сім'ї Лайми - її собакою по кличці Емі.

Вже сьогодні Злата Огнєвіч вийде на сцену концертного залу "Дзінтарі" в Юрмалі з однією із українськомовних пісень зі свого репертуару.

Повʼязані теми:

Наступна публікація