Важкопоранений вигулювальник собак Леді Гаги розповів про напад та викрадення

Важкопоранений вигулювальник собак Леді Гаги розповів про напад та викрадення

Фото: instagram.com/ladygaga

Раян Фішер вперше після інциденту вийшов на зв'язок.

Днями стало відомо, що викрадених собак  Леді Гаги їй повернули, проте її помічник Раян Фішер досі у важкому стані перебуває у лікарні. Чоловік ледь не помер від важких поранень, адже в нього стріляли чотири рази.

Однак, на щастя, наразі, вчасно допоравлений у лікарню, вигулювальник почувається краще і навіть вийшов на зв'язок. У своєму Instagram він опублікував знімок з лікарняного ліжка, поділившись подробицями того фатального дня.

У дописі Раян згадав, як поранений лежав на асфальті і один з улюбленців, якому вдалося втекти від викрадачів, прибіг до нього. Двох інших французьких бульдогів зловмисники  встигли забрати в свою машину, на якій зникли з місця події.

За словами чоловіка, в нього почали стріляти тільки тому, що він відмовився добровільно віддати собак і вступив в бійку зі злочинцями.

Я все ще оговтуюся після того, як був на волоску від загибелі... Я розповім про все пізніше, але зараз хочу висловити величезну подяку за любов, яка надходить з усіх куточків планети. Я відчуваю вашу цілющу підтримку! Я радий, що поліція змогла повернути Коджі і Густава в безпечне місце. Я знаю, вони сповнені рішучості залучити цих злочинців до відповідальності

зауважив Фішер.

Також, чоловік звернувся до Леді Гаги, яка запропонувала 500 тисяч доларів винагороди за знайд.

Твої діти повернулися, сім'я знову зібралася... ми зробили це! Протягом всієї кризової ситуації ти надавала таку величезну підтримку мені і моїй родині. І твоя підтримка, попри твою власну трагічну втрату, була непохитною. Я люблю тебе і дякую. З нетерпінням очікую моменту, коли Азія, Коджи і Густав атакують мене з поцілунками і облизуваннями

зауважив чоловік

Нагадаємо, тиждень тому Мережу сколихнула новина, що у співачки Леді Гаги під час озброєного нападу на вигулювальника викрали собак.

Повʼязані теми:

Наступна публікація