"Вчилася знову розмовляти": Шерон Стоун поділилася подробицями про крововилив у мозок

"Вчилася знову розмовляти": Шерон Стоун поділилася подробицями про крововилив у мозок

Фото: Associated Press

Акторка розповіла про життя після інсульту.

Відома акторка Шерон Стоун, яка днями у чорній сорочці та ботфортах похизувалася стрункою фігурою під час танцю, розповіла подробиці про інсульт, який вона пережила на початку 2000-х.

Як пише Variety, зірка зізналася, що майже чотири дні ходила з нестерпним головним болем. І тільки на дев’ятий день у зірки діагностували крововилив у мозок і її терміново прооперували.

"Я потрапила до лікарні тільки на третій або четвертий день після інсульту. Більшість людей до того моменту вмирають. Але на ангіограмі лікарі не побачили судину, яка луснула, і збиралися відправити мене додому, вважаючи, що я їх просто розігрую", - згадувала акторка.

Однак вже на дев’ятий день у лікарні її лице оніміло і її екстрено прооперували з підозрою на крововилив у мозок.

Також Шерон Стоун розповіла про життя після інсульту. Зірка знову вчилася розмовляти, ходити, писати.

"У мене був один шанс на мільйон. І потім ще цілий місяць лікарі не давали гарантій, буду я жити чи ні. Мені довелося знову вчитися ходити, чути, писати, говорити. Потім я ще довгий час думала, що помираю. Навіть після того, як повернулася додому", - зізнавалася артистка.

На відновлення після інсульту в акторки пішло багато часу. Вона втратила практично все, навіть опіку над своєю дитиною.

"Я не змогла зберегти опіку над своїм сином і не мала можливості працювати. Мені навіть довелося закласти свій будинок. Я втратила все, що мала. Втратила своє місце в бізнесі. Але ж я була найгарячішою кінозіркою", - коментувала Шерон.

Нагадаємо, нещодавно 61-річна Шерон Стоун засвітила оголені груди у пікантній фотосесії. Акторка знялася для португальського Vogue.

Повʼязані теми:

Наступна публікація