Вдова Децла ледь не померла від серцевого нападу

Вдова Децла ледь не померла від серцевого нападу

Вдова Децла ледь не померла від серцевого нападу

Децл з дружиною / Фото: instagram.com/irinatolmatskaya

Син артиста поділився подробицями інциденту.

Вдова російського реп-виконавця Децла, який помер 3 лютого, Юлія могла й сама вирушити на той світ.

Про це розповів 13-річний син артиста Антоній. На сторінці в Instagram хлопець повідомив, що його мати так сильно розхвилювалася, що у неї ледь не стався серцевий напад. А все через те, що журналіст Роман Супер вирішив зняти документальний фільм про зірку і для цього почав збирати гроші.

"Батькові не подобався Роман як особистість. А з тими, хто йому не подобається, він не працював. Роман вирішив заробити на людині після її смерті, хоча мій тато завжди був проти цього і 99% а то і 100% грошей віддавав на благодійність. Тим паче, звідки Роман візьме матеріал, якщо ані я, ані мати і бабуся не дадуть йому інтерв'ю. Невже зробить нарізку зі старих інтерв'ю?" – написав син Децла у соцмережі.

Децл з сином / Фото: instagram.com/irinatolmatskaya

Як повідомив Тоні, вони з родиною ледь зводять кінці з кінцями і зараз їм не легко, а тут "якийсь лівий мужик на чесному імені батька вирішив заробити три з половиною лимона".

"Через те, що Супер збирав гроші на свій фільм, у моєї мами від горя і сорому дуже сильно посилився тиск і вона ледь не померла від серцевого нападу. Ледве встигла випити таблетки від серця. Дякую, що поруч були друзі. Якщо Супер хоче зняти фільм, знімай на свої гроші! Я ледь не залишився сиротою!" – додав хлопець.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Это относится ко всем кто не понимает почему я чмырю супера. Во первых он мой отец(кирилл). Ему не нравился роман как личность а с теми кто ему не нравится он НЕ РАБОТАЛ то интервью было крайностью. Роман решил заработать на человеке после его смерти хотя мой папа всегда был против этого и 99% а то и 100% денег отдавал на благотворительность, тем более что откуда роман возьмёт материал если ни я ни мать и бабушка не дадут ему интервью, НЕУЖЕЛИ сделает нарезку из старых интервью и т.д. Простите но это я и сам могу сделать не смотря на свои 13 лет, если вы судите по возрасту о людях мне вас жаль. Плюс Александр Яковлевич не может толком ни чего ему рассказать т.к. Не учавствовал в жизни сына(моего отца 15 лет.). Проблема в том что мы еле еле перебиваемся без денег а тут какой-то левый мужик на честном имени моего отца решил заработать 3 с половиной лимона, ну простите что назвал его тварью я был в глубоком ужасе и бешенстве.. И из за того что супер собирал деньги на свой фильм у моей мамы от горя и стыда очень сильно усилилось давление и она чуть не умерла от сердечного приступа еле успела выпить таблетки от сердца спасибо что рядом были друзья. Если супер хочет снять фильм снимай на свои деньги ..... Я чуть не остался сиротой, это СЕРЬЁЗНО! НАПОМНЮ МОЙ ОТЕЦ НЕ ПОПРОШАЙНИЧАЛ ДЕНЬГИ НА СВОИ ПРОЕКТЫ!!! P.S. Это отредактированный комментарий который я адресовывал молодому индивиду. И думаю он подходит для объяснения ситуации. А по поводу блока бабушки и дедушки не беспокойтесь это семейное и надеюсь впредь ни кто об этом думать не будет мы разберёмся.

Публикация от Jimimokl _koon (@jimimokl_)

Нагадаємо, що Децл помер в ніч на 3 лютого після виступу на приватній вечірці бізнесмена в Іжевську. Попередня причина смерті репера - зупинка серця. Децл зайшов в гримерку після виступу, у нього почали боліти кисті рук, а потім у музиканта стався серцевий напад. Артисту було 35 років.

Децла поховали 6 лютого на П'ятницькому цвинтарі. В останню путь виконавця провели у Центральній клінічній лікарні у Москві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація