Вдову Кобейна Кортні Лав звинуватив у замаху на вбивсто її колишній зять

Вдову Кобейна Кортні Лав звинуватив у замаху на вбивсто її колишній зять

Вдову Кобейна Кортні Лав звинуватив у замаху на вбивсто її колишній зять

Фото: instagram.com/courtneylove

Ісая Сільва подав позов до суду.

Скандальна співачка Кортні Лав, яка 2014 року постала перед судом через запис у Twitter, знову може з’явитися на лаві підсудних.

Вдову відомого музиканта, лідера групи Nirvana Курта Кобейна звинуватили в замаху на вбивство.

Цікаво, що позов до суду подав колишній зять співачки Ісая Сільва, який стверджує, що мати його екс-дружини Кортні Лав вступила в змову з кількома людьми, щоб вбити його і викрасти гітару покійного Курта Кобейна, повідомляє People.

Сільва заявив, що його екс-теща у червні 2016 року найняла групу людей, які мали повернути акустичну гітару Кобейна 1959 року, яку йому подарувала дочка зіркових батьків Френсіс Бін Кобейн за півроку до їхнього весілля.

"Основна мета їхньої змови полягала в тому, щоб знайти і заволодіти гітарою, яка, як вважають, коштує мільйони доларів, яка була подарована Сільві 8 січня 2014 року", - сказано в документі.

Френсіс Бін Кобейн

Сільва також заявляє, що зловмисники вдавалися до фізичного насильства стосовно його матері в його присутності, а також погрожували його 7-річній дочці.

Відзначимо, Френсіс і Ісайя таємно одружилися 2015 року. У грудні 2017 року пара розлучилася. Дівчина була згодна виплачувати екс-чоловіку аліменти, але вимагала, щоб він повернув гітару, яка належала її батькові.

Нагадаємо, нещодавно у Мережі з’явився перший і найкоротший виступ культового рок-гурту Nirvana.

Повʼязані теми:

Наступна публікація