Вдруге вагітна Анна Саліванчук розповіла, що два роки тому втратила дитину

Вдруге вагітна Анна Саліванчук розповіла, що два роки тому втратила дитину

Фото: Світське життя

Акторка дуже хвилювалася, щоб знову не стався викидень.

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук пригадала, як втратила дитину на досить великому терміні вагітності.

Акторка, яка нещодавно повідомила, що вдруге вагітна, розповіла у "Світському житті", чому досить довго не ділилася радісною новиною.

Я шкодую, що не сказала вчасно продюсерам та сценаристам, що я вагітна, але я хвилювалася. У мене був випадок, коли я втратила дитину на великому терміні два роки тому. Тому наразі цього терміну я дуже боялася і нікому не казала і взагалі заховалася

зізналася зірка.

Однак, незважаючи на те, що у Анни була невдала попередня вагітність, вона тільки на визначений термін відмовилась від роботи, однак зараз, на сьомому місяці, продовжує зніматись.

Я відмовилась саме до того терміну, якого дуже боялася. Поки не минув 20 тиждень, я до цього відмовлялася від усього. Два роки тому коли це зі мною таке сталося, я всім розповіла, що я вагітна, щоб не писали сценарій, оскільки не хотіла нікого підставляти і потім зрештою я не вагітна. Це було дуже важко, бо я була і без ролі і без дитини. Зараз після того, як минув 20 тиждень і я впевнилася, що з дитинкою все добре, я вирішила не відмовлятися від своєї однієї ролі

запевнила акторка

Також зірка повідомила, що чекає на другого хлопчика, хоча дуже сподівалася, що буде дівчинка.

Нагадаємо, тим часом співачка Джамала народила другу дитину. Зірка повідомила, що їхня родина збільшилася ще на одного хлопчика, якого назвали Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов!

Анна Саліванчук зізналася, що чекає на хлопця

Анна Саліванчук зізналася, що чекає на хлопця

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація