Ведуча Катя Осадча з'явиться у сукні з "покемонами" на "Голосі.Діти-3"

Ведуча Катя Осадча з'явиться у сукні з "покемонами" на "Голосі.Діти-3"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вбрання Осадчій пошив український дизайнер і експерт проекту "Поверніть мені красу" Андре Тан.

Новий випуск "вокальних батлів" на "Голосі.Діти-3" глядачі побачать у неділю, 20 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1".

В ефірі ведуча проекту Катя Осадча з'явиться у незвичайному вбранні - яскраво-жовтій сукні, прикрашеній аплікаціями у вигляді "покемонів".

Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь розповіла, що ексклюзивну сукню спеціально для "Голосу.Діти-3" пошив український дизайнер і експерт проекту "Поверніть мені красу" Андре Тан.

"Не можу не відмітити, яка прекрасна у Каті сьогодні сукня з "покемонами", - зазначив MONATIK.

Співведучий Осадчої Юрій Горбунов незмінно елегантний строгий сірий костюм прикрасив яскравою нагрудною хустинкою.

Нагадаємо, згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK розподілять учасників своїх команд по трійкам для виступів на сцені. Після "вокального бою" тренер залишить у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У минулому випуску перемогу в "вокальному бою" здобули Михайло Кисельов, Катріна-Паула Дірінга і Оля Гарбузюк з команди Тіни Кароль, Ерік Мкртчан, Андрій Бойко і Карина Аракелян з команди MONATIK, і Талі Купер, Іванна Решко та Кирило Черпіта з команди Потапа.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У найближчу неділю за право залишитися на проекті будуть боротися маленькі талановиті вокалісти, яких встигла полюбити вся країна. Глядачі побачать вокальні поєдинки за участю Тані Олексієнко та Антона Мельника з команди Потапа, Еліни Іващенко, Сашка Подоляна і Ані Мкртчан з команди Тіни Кароль, Лєри Лисенко, Влада Фенічка і зірки Інтернету, чий виступ переглянули майже 2 мільйони користувачів Youtube, Саші Мироненко з команди MONATIK.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дивіться новий випуск "Голос.Діти-3" у неділю, 20 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" стартував "Рік "Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни-7".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація