Ведучі "Сніданку. Вихідний" Хамайко та Попов представили програму на фестивалі Family Day

Сенічкін і Підлісна презентували в парку книгу "Сніданки в саду".

У суботу, 21 травня, в київському парку "Перемога" на фестивалі Family Day розташувався яскравий майданчик "Сніданок.Вихідний". Гостей зустрічали ведучі Валентина Хамайко та Олександр Попов. Їхніми маленькими помічникам були Валині діти  Соломія та Михайлик.

Розповісти про нову книжку про садівництво зі смаком "Сніданки в саду" приїхали автори Наталія Підлісна та Руслан Сенічкін. Вони пригощали глядачів печивом "Три шоколади" за рецептом Валі Хамайко та крокетами за Руслановим рецептом.

Всю "глядацьку залу" в наметі заповнили діти різного віку з батьками та бабусями-дідусями і сімейні пари - найвідданіші глядачі "Сніданку з 1+1". На території було багато красивої зелені, квітів, ягідних кущів від ТМ Брусвяна і навіть живий куточок з каченятами і кроликами. Комфорт створив меблевий партнер Blest. Маленькі відвідувачі разом з аніматорами студії "ДумайРум" проводили різні досліди й експерименти з корисними продуктами: петрушкою, редискою, зерном.

Двоє щасливчиків, які написали цілий вірш про ранкову програму "Сніданок.Вихідний", заслужили запрошення на знімання за лаштунки прямого ефіру. Маленькі гості шикувалися в чергу, щоб розповісти Валі й Сашкові свої улюблені вірші та заспівати.

Діти також підготували сюрприз для Руслана Сенічкіна – портрет-абстракцію, який Руслан вирішив подарувати своїй мамі.

Руслан Сенічкін та Наталія Підлісна розповіли про книжку, обговорили її розділи, поділилися секретами готування і корисними порадами для садівників. Згадали і таку цікаву рослину, як ревінь, з якого виходять смачні пироги й киселі. Наталя Підлісна дуже рекомендує його для городів, а в книжці є рецепт десерту з ревенем і полуницями, які природно підсолоджують ревінь. Ведучі показали свіжі стебельця ревеню та дружно скуштували його.

У новій книжці містяться різноманітні пропозиції смачних сніданків, зокрема і на свіжому повітрі, страв з натуральних продуктів для пікніків і домашніх трапез.

"Тішить те, що зараз спостерігається колосальний інтерес до садів і городів. Наша також і про їжу. Їжу, яку вперше приготували і випробували на собі. І тільки переконавшись у якості і смаку страви, ми з упевненістю ділимося з вами усіма радощами від приготування", - розповідає Руслан Сенічкін.

Кульмінацією заходу стала участь ведучих "Сніданок.Вихідний" у воркшопі фахівця гончарної майстерні Karuk Ceramics: спільними зусиллями вони створили з глини брендований глечик із логотипом "Сніданку"!

Валентина та Олександр діляться емоціями: "Враження від заходу й енергетика прекрасні! Кумедно, що ми встигли побувати в ролях Діда Мороза і Снігуроньки, роздаючи дітям подарунки за їхні прекрасні вірші, якими вони нас дуже потішили. Ми справді щасливі, що ця перша презентація була такою насиченою і що ми поспілкувалися з нашими глядачами так близько, а не зі звичного екрана!"

Створювала зелену красу на ділянці "Сніданок.Вихідний" художник-декоратор Ольга Грузд із "Celebration event decor studio".

Прекрасну книжку-подарунок про садівництво з нового ракурсу й секрети смачних і корисних страв із яскравими ілюстраціями та практичними порадами шукайте і замовляйте тут.

Нагадаємо, "Сніданок.Вихідний" - новий інформаційно-розважальний проект від творців "Сніданку з 1+1", що виходить в ефір з 08:00.

Повʼязані теми:

Наступна публікація