Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв обрав господарів для цуценяти лабрадора

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв обрав господарів для цуценяти лабрадора

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв обрав господарів для цуценяти лабрадора

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зірка каналу "1+1" особисто відвіз цуценя до нової сім’ї.

Двомісячне цуценя лабрадора на прізвисько Синька, а за паспортом – Сабіна, знайшло нових господарів.

Єгор Гордєєв, який шукав домівку для малечі свого чотирилапого улюбленця Джума, особисто відвіз її до нової сім’ї, з якою маленька красуня потоваришувала з перших хвилин.

Два тижні тому ведучий "Сніданку з 1+1" оголосив в ефірі, що подарує коштовного цуценя чистокровного лабрадора тому, кому воно буде найбільше потрібне.

За цей час Єгору надійшло понад три сотні чуттєвих та відвертих історій від глядачів з усіх куточків України та світу, які переконували, чому песик потрібен саме їм.

Єгор Гордєєв подарував своє цуценя новій родині

Єгор Гордєєв подарував своє цуценя новій родині

Для Єгора було важливим не тільки почути сильну мотивацію, але і переконатися у відповідальному ставленні майбутніх господарів до тварини, аби  Синьці було комфортно у новій родині.

Він склав цілий перелік критеріїв, а із двадцяткою головних претендентів зв’язувався особисто, детально вивчаючи усі нюанси. Зрештою, порадившись із батьками, ветеринарами, кінологами, Єгор вирішив подарувати Сабіну сім’ї Олени Пасько з Києва. Жінка просила цуценя для свого сина – 13-річного Гліба. З дитинства у нього затримка психічного розвитку. Хлопець навчається у 6 класі. В нього труднощі з комунікацією: Гліб майже ні з ким не спілкується в ліцеї та у дворі. А найбільша його мрія – сестричка і собака.

Цуценя Синька / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"З сестричкою поки що не виходить, а собаку ви б могли йому подарувати", - писала у зверненні мама та зазначала, що Гліб невпевнений в собі, неговіркий  і дуже сором’язливий хлопчик.

Втім у першу мить зустрічі із новим чотирилапим другом хлопчик вже став поводитися активніше.

Для перегляду фото гортайте вправо

Тепер маленька Сабіна житиме у затишній просторій квартирі неподалік від лісу, а допомагати піклуватися про неї буде дядько хлопчика, який є ветеринаром за фахом та мешкає за сусідством.

Сім’я вже вирішила продовжити добру ініціативу Єгора, і коли Синька сама стане мамою, цуценят теж подарують тим, хто потребуватиме допомоги. А Єгор пообіцяв зі своєю мамою навідуватися в гості до доньки свого чотирилапого улюбленця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація