Ведучий "Євробачення" Остапчук показав дружину та маленьку донечку

Знаменитість знявся у родинній фотосесії.

Ведучий "Євробачення-2017" Володимир Остапчук знявся у родинній фотосесії разом з дружиною Оленою та 4-річною донькою Емілією.

В інтерв'ю глянцю Viva Остапчук розповів, як зустрів свою кохану. Володимир зізнався, що Олена – його найбільша підтримка.

"Найбільша підтримка - це моя Олена, бо в мене не було надто довірливих стосунків з батьками. Але ось Олена навіть в найважчі моменти завжди говорила: "У тебе все вийде!" Я за гороскопом терези: часто сумніваюся, невпевнений у собі (мені здається, впевнені в собі тільки ідіоти). Тому я весь час на якомусь роздоріжжі, найголовніше - ставити якомога більше амбітних цілей", - впевнений ведучий.

Володимир Остапчук з дружиною / Фото: viva.ua

Остапчук згадав, що вони з дружиною познайомилися в університеті. Молоді люди були в одній компанії, однак зустрічатися почали лише через чотири роки. За словами Володимира, закохані зіграли весілля після того, як Олена закінчила університет.

"Весілля зіграли 24 серпня, на День незалежності. По-перше, це завжди вихідний, а по-друге, я ніколи не забуду цю дату, тому що це ж державне свято", - додав Володимир.

Остапчук з дружиною та донькою / Фото: viva.ua

Нагадаємо, у червні Володимир Остапчук зізнався, що планує емігрувати з родиною до Канади. Та згодом ведучий пояснив, що поки нікуди їхати не збирається.

"Так, у нас з дружиною і донькою є статус постійних жителів Канади. Так, ми повинні були їхати на ПМЖ в березні цього року. Але тут "Євробачення". Тут така увага, тут ведучі такі молодці, тут пропозиції і багато іншого, тут як правильно сказала Катя Осадча "ти раптом прокинувся знаменитим". Тому наші плани остаточно виїхати в Канаду ми відклали", - зазначив тоді Володимир.

Повʼязані теми:

Наступна публікація