VERA KEKELIA розповіла, як їй працюється з Оленою Кравець

VERA KEKELIA розповіла, як їй працюється з Оленою Кравець

Також співачка поділилася, за кого вболіває на "Танцях з зірками".

Українська співачка і учасниця "Жіночого Кварталу" VERA KEKELIA, яка супроводжує вокалом виступи учасників проєкту "Танці з зірками", розповіла про роботу з Оленою Кравець.

Цієї неділі під час дев'ятого прямого ефіру проєкту співачка виконає пісню "Леди Совершенство" з кінофільму "Мері Поппінс, до побачення!", під яку акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець та Максим Леонов продемонструють запальний квікстеп.

Поки пара старанно готується до виступу, співачка проводить години за репетиціями вокалу, щоб бездоганно наживо виконати композицію під час прямого ефіру. За лаштунками проекту VERA KEKELIA поділилася враженнями від роботи з Оленою і Максимом і зізналася, що вболіватиме за цю пару:

"Співати для Олени й Максима – одне задоволення. Тим більше, ця пісня дуже пасує Олені. Вона встигає абсолютно все: і репетирувати разом з нами номери "Жіночого Кварталу", і проводити години в залі, вивчаючи новий танець, і піклуватися про трьох дітей. Олена – справжня Леді Досконалість. Я вболіваю за неї і щиро бажаю перемоги у проєкті!".

Нагадаємо, VERA KEKELIA супроводжує вокалом виступи учасників на паркеті вже третій сезон поспіль. Телеглядачі легко впізнають співачку за неповторним глибоким тембром і чуттєвою манерою виконання. Інтернет-користувачі часто відзначають високий рівень вокалу в своїх коментарях в соціальних мережах. Так, після проникливого виконання Віри пісні Кузьми Скрябіна "Мовчати" для танцювальної пари Ксенії Мішиной і Євгена Кота шанувальники навіть почати шукати, де можна скачати трек.

Нагадаємо, нещодавно VERA KEKELIA випустила сингл "Перлиною", на який зняла лірик-відео. Також артистку можна побачити в нових випусках проекту "Жіночий Квартал" студії "Квартал 95" щосуботи на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація