Вертоліт, пантера, замок: "вампірка" LOBODA спантеличила фанів новим кліпом

Вертоліт, пантера, замок: "вампірка" LOBODA спантеличила фанів новим кліпом

Вертоліт, пантера, замок: "вампірка" LOBODA спантеличила фанів новим кліпом

Світлана представила відео на трек "Парень".

Співачка Світлана Лобода, яка відсвяткувала день народження в Москві, випустила новий кліп на композицію "Парень".

У новому відео Лобода стала вампіркою, фани побачать у відеоряді політ артистки на вертольоті, "перетворення" співачки на пантеру і багато іншого.

"Сюжет кліпу простий. LOBODA - це жінка, для якої не існує кордонів. Вона здатна змінювати реальність навколо. І коли на її шляху трапляється молодий і гарний "хлопець" вона з легкістю забирає його в свій запаморочливий світ. Ось тільки вижити в світі таких пристрастей дано далеко не кожному. Такі умови гри", - прокоментувала відео продюсер Лободи і режисер кліпу Нателла Крапівіна.

Локацією відео був обраний величезний замок, побудований в стилі готичної архітектури, що вмістив у себе і танцпол, і ресторанний зал, і, навіть майданчик для вертольота.

Вертоліт, до речі, попри свій неживий статус, у плани знімальної групи все ж таки вніс свої корективи.

"Через нельотну погоду нам довелося відкласти знімання, весь графік в результаті збився і найцікавіше, що у виграші від цього залишилася наша чотиринога героїня - пантера. Її тривала оренда обернулася нам в суму, порівняну з бюджетом маленької країни", - сміючись, розповідає Світлана.

Один з попередніх кліпів LOBODA "Твои глаза" буквально днями подолав рубіж у сто мільйонів переглядів на Youtube. Головний герой відео — красень Назар, модель і за сумісництвом танцюрист балету LOBANDA, настільки схвально був прийнятий прихильниками, що не продовжити цю історію було неможливо.

"Але цього разу ми вирішили не зловживати спецефектами з його очима, а більше експериментували з гравітацією тіл і тяжінням одне до одного" - згадує LOBODA.

Оператором відео виступив відомий кінооператор Іван Гудков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація