Весь цей час ти був мертвий: Демі Мур висміяла 13-річний шлюб з Віллісом

Весь цей час ти був мертвий: Демі Мур висміяла 13-річний шлюб з Віллісом

Фото: Getty Images

Акторка через 18 років після розставання пригадала колишньому їхнє розлучення.

Відома акторка Демі Мур, яку нещодавно обікрали,та її колишній чоловік Брюс Вілліс, удвох стали учасниками американського комедійного шоу "Підсмаж зірку".

Цікаво, що головним героєм виступив саме "міцний горішок", який під час шоу отримав порцію дотепів і уїдливих жартів на свою адресу від колег і друзів, серед яких була його колишня дружина Демі Мур.

Фото: Getty Images

У своєму виступі 55-річна акторка, яка була одружена з Віллісом 13 років і народила йому трьох дочок, вирішила розповісти присутнім про життя з Брюсом та їхнє розлучення, повідомляє DailyMail.

"Я думаю, що наш шлюб був схожий на фільм "Шосте відчуття". Тому що весь цей час ти був мертвий (герой Вілліса в цій картині був привидом. - Прим. ред.). Я була одружена з Брюсом три перші частини "Міцного горішка". І це дуже важливо, тому що останні були просто жахливі", - пожартувала акторка.

Також акторка пригадала колишньому чоловікові усі його невдалі ролі та порівняла їх з їхнім розлученням.

"Брюс вважав кінець нашого шлюбу своїм великим провалом. Брюсе, не будь таким суворим до себе, у тебе були і набагато більші невдачі: "Планета Голлівуд", "Гудзонський Яструб", відмова від ролі у фільмі "Одинадцять друзів Оушена", яка потім дісталася Клуні", - продовжувала піддражнювати актора Демі Мур.

Проте Брюс не образився на колишню дружину, а навпаки багато сміявся та навіть обійняв її наприкінці.

Фото: Getty Images

Також варто зазначити, що підтримати Вілліса на шоу прийшла його нинішня дружина 40-річна Емма Хемінг, яка опублікувала кілька фотографій з чоловіком та його доньками.

Нагадаємо, нещодавно під час знімань фільму з Брюсом Віллісом у Нью-Йорку загинув пожежник.

Повʼязані теми:

Наступна публікація