Від бабусь до онуків. Олег Винник у фільмі про залаштунки туру розповів, хто ходить на його концерти

Від бабусь до онуків. Олег Винник у фільмі про залаштунки туру розповів, хто ходить на його концерти

Фото: vk.com/olegg.vynnyk

Артист розповів, про що найбільше хвилювався під час туру і концертів.

Український співак Олег Винник, про спільні знімання з яким розповіла ОльгаСумська, нещодавно завершив великий тур Україною "Ты в курсе" і презентував фільм про залаштунки туру. У ньому артист поділився враженнями від виступів на великих майданчиках і від аудиторії.

"Хто з артистів не мріє зібрати "Арену Львів"? Я навіть уявити не міг такого масштабу. Дуже красиво, коли весь стадіон спалахує вогниками. Звичайно, трапляються і екстремальні ситуації, часом доводиться виступати в холод і дощ. Але люди щасливі, люди танцюють - це незабутні драйвові моменти", - розповів Винник.

Він також наголосив, що близько 40% глядачів на концерті - це чоловіки.

"На сьогоднішній день багато приходить чоловіків, приходять цілі сім’ї - від бабусь до онуків, приходять пари", - зазначив артист.

"Я ніколи не хвилююся через кількість людей, більше переживаю за якісь технічні моменти, щоб все працювало, щоб погода хороша була, щоб глядачі не замерзли. Передусім я людина, я несу відповідальність і хочу, щоб всі були щасливі, - додав Винник.

Нагадаємо, що популярний ведучий і кінопродюсер Юрій Горбунов розповів, як вмовив Винника знятися у його фільмі "Скажене весілля". Співак переживав, як його сприймуть у такому амплуа прихильниці. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація