"Відчайдушній домогосподарці" Гаффман висунули позов на 500 мільярдів доларів

"Відчайдушній домогосподарці" Гаффман висунули позов на 500 мільярдів доларів

Фото: Associated Press

Скандал акторки щодо шахрайства та корупції триває.

Голлівудська акторка, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарка" Фелісіті Гаффман та акторка Лорі Лафлін, яких нещодавно було заарештовано у справі з підкупом керівництва декількох коледжів, продовжують пожинати плоди масштабного скандалу.

Так, окрім того, що акторки втратили роботу і видалили свої акаунти в соцмережах, так їм ще висунули позов на рекордні 500 мільярдів доларів.

Одна матір з Каліфорнії, чий син не вступив в університет, звинувачує в цьому Фелісіті і Лорі.

Фелісіті Гаффман та Лорі Лафлін / Фото: Associated Press

Дженніфер Кей Той подала колективний позов від всіх батьків, чиї діти не пройшли вступні випробування, до Вищого суду округу Сан-Франциско, звинувативши акторок в заподіянні моральної шкоди, цивільній змові і шахрайстві, повідомляє видання DeadLine.

"Тепер я розумію, чому мого сина не прийняли в коледж - все це через змову багатих людей і директорів навчального закладу. Я злюся і сумую, оскільки відчуваю, що мій син, моя єдина дитина, був позбавлений можливості вчитися в коледжі не тому, що погано готувався, а тому, що багатії вирішили, що їхні діти пройдуть без труднощів - за допомогою грошей, брехні і підкупу" , - йдеться в позові.

Нагадаємо, Гаффман та Лафлін були серед 50 осіб, названих у передбачуваній змові з метою обдурити і підірвати конкурсні надходження студентів в елітні коледжі та університети, згідно з даними прокуратури США.

Гаффман звинувачується в тому, що вона заплатила 15 000 доларів в рамках схеми шахрайського підвищення показників її дочки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація