Відчепіться від нашої родини: Меладзе емоційно відреагував на критику в адресу Джанабаєвої

Відчепіться від нашої родини: Меладзе емоційно відреагував на критику в адресу Джанабаєвої

Відчепіться від нашої родини: Меладзе емоційно відреагував на критику в адресу Джанабаєвої

Фото: instagram.com/albinadzhanabaeva

Виконавець просить дати його близьким спокій.

Популярний співак Валерій Меладзе, який нещодавно зі своєю коханою Альбіною Джанабаєвою подорожував до Сен-Тропе, наразі заступився за неї у Мережі.

Днями 39-річна Альбіна Джанабаєва опублікувала в своєму Instagram чорно-білий знімок, який, напевно, не викликав би стільки емоцій у інтернет-користувачів, якби не коментар до нього. Співачка підписала фото цитатою римського імператора Марка Аврелія.

"Дивно! Людина обурюється злом, що походить ззовні, від інших, - тим, що усунути не може, а не бореться зі своїм власним злом, хоча це під її владою", - Марк Аврелій. І нічого не змінилося. Гарних снів", - написала співачка.

Юзери накинулися з нападками на подружжя, вчергове звинувачуючи Меладзе в тому, що він пішов з сім'ї заради екс-солістки "ВІА Гри". Багато хто з недоброзичливців закидали співачці звинувачення в тому, що заради неї Меладзе кинув дітей від попереднього шлюбу.

Цього разу Валерій не став мовчати і досить різко відповів хейтерам в соціальних мережах.

"Що ж ви так турбуєтесь за моїх дітей? Я закохався в Альбіну багато років тому і зробив все, щоб вона покохала мене. Ми вже більше 15 років разом. Дочки не обділені моєю любов'ю. Я обожнюю їх і дбаю про них, як про найдорожчих людей! У нас з Альбіною двоє синів, якими я пишаюся. Відчепіться від нашої сім'ї і дбайте про своїх близьких. Пора всім заспокоїтися", - написав у коментарі до знімку дружини.

Цікаво, що наразі можливість коментувати світлину Джанабаєвої відсутня.

Нагадаємо, Валерій прожив у шлюбі з першою дружиною Іриною більше 20 років. У екс-подружжя троє дочок. Фактично їх стосунки припинилися 2012 року, проте документи про розірвання шлюбу були оформлені тільки 2014-го, коли Альбіна Джанабаєва народила співакові другого сина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація