Відома співачка прокоментувала чутки навколо її роману із чоловіком Бейонсе

Відома співачка прокоментувала чутки навколо її роману із чоловіком Бейонсе

Ріта Ора та Jay Z / Фото: Getty Images

Ріта Ора запевнила, що відчуває до зірки величезну повагу.

Іноземні таблоїди після виходу скандально-відвертого відеоальбому Бейонсе, де вона співає про зраду чоловіка, активно шукають ту жінку, яка наважилася зруйнувати стосунки артистки.

Так, ЗМІ зійшлися на тому, що чоловік Бейонсе, репер Jay Z, міг їй зраджувати із дизайнеркою Рейчел Рой. Однак вона встигла відхреститися від цих стосунків.

Також папараці приписали реперу роман із співачкою Рітою Орою. Мовляв саме про неї рядок "Беккі з гарним волоссям" із пісні Бейонсе Sorry.

Після цього на Ору посипався шквал критики від фанатів зірки. Ріті довелося також виправдатися за те, чого за її словами, вона не робила, пише E! Online

"Ніколи не коментую чутки в таблоїдах, але хочу прояснити ситуацію: всі ці плітки - брехня. Я відчуваю до Бейонсе величезну повагу. Давайте далі насолоджуватися альбомом Lemonade", - такий запис залишила Ріта у себе в Twitter.

Нагадаємо, Ріта Ора потрапила під обстріл армії прихильників Бейонсе через можливий зв'язок із чоловіком артистки, репером та продюсером Jay Z. "Доказів" проти Ріти виявилося відразу кілька: по-перше, знімок із Snapchat, де співачка була зображена в бра з принтами у вигляді лимонів (тут шанувальники Бейонсе вгледіли натяк на назву альбому Lemonade) і кулоні з буквою J, природно, на честь Jay Z.

Повʼязані теми:

Наступна публікація