Відому співачку визнано найкрасивішою жінкою світу

Відому співачку визнано найкрасивішою жінкою світу

Фото: Reuters

За версією журналу People, Пінк стала найкрасивішою жінкою року.

Відома американська співачка Пінк, шестирічна дочка якої стала б'юті-блогером, визнана найкрасивішою жінкою року за версією журналу People.

Щорічно популярний американський журнал випускає спецномер "Найкрасивіші". 2018 року видання обрало 38-річну співачку героїнею спеціального номера, присвяченого красі, тим самим оголосивши її найкрасивішою жінкою світу.

 

Публикация от P!NK (@pink)

Поп-зірка зізналася, що голосно розсміялася, коли почула новину про цю обкладинку.

"Я відчула себе більш красивою", - зізналася знаменитість.

Виконавиця позувала на обкладинці видання разом зі своїми дітьми: шестирічною дочкою Віллоу і однорічним сином Джеймсоном.

 

Публикация от P!NK (@pink)

У невеликому інтерв’ю співачка зауважила, що своєю найкращою якістю вважає почуття гумору. А також заявила, що люди стали менше оцінювати інших людей за зовнішністю, і це чудово.

"Мені подобається, що наше сприйняття краси перевернулося з ніг на голову. Красивим можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками та розмірами. Краса - вона в тому, якою ви її бачите для себе" - зазначила Пінк у інтервю People.

Також вона розповіла про проблеми у вихованні дітей і про те, що намагається проводити з ними максимум часу.

 

Публикация от P!NK (@pink)

"Проблема виховання дітей полягає в тому, що ви ніколи не можете передбачити, чи спрацює те, що ви робите, чи ні. Часом мене повністю бентежить ситуація, коли в голові вирішення проблеми виглядає ідеально, а дочка дивиться на мене з подивом", - поділилася Пінк.

Нагадаємо, нещодавно Пінк оконфузилась на найграндіознішій спортивній події року Супербоул-2018.

Повʼязані теми:

Наступна публікація