Відпочинок триває: Соломія Вітвіцька похизувалася фігурою у купальнику та дизайнерських вбраннях

Зірка "1+1" разом із чоловіком перебувають у Чорногорії.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька після Карпат вирушила до сонячної Чорногорії разом із Владом Кочатковим.

Зірка поділилася світлинами та враженнями із відпустки. Принагідно, Соломія похизувалася стильними lookами від українських дизайнерів.

Крім того, телеведуча показала, як виглядає у купальниках. Активні заняття спортом та правильне харчування стали запорукою стрункості зірки.

Для літньої відпустки Соломія обрала легкі сукні та стильний костюм.

Зіркове подружжя спеціально орендувало кабріолет, аби проїхатися гірськими масивами Чорногорії.

А на острові Святий Стефан режисер Влад Кочатков влаштував коханій романтичне побачення.

"Святий Стефан. Острів викуплений сингапурцями, і у 2008-му році уже відчинений як фешенебельний готель, де відпочивають найбагатші та найзнаменитіші світу цього. Тут давав концерт Андреа Бочеллі. Декілька разів чула про Сталоне, що прогулювався цими ексклюзивними вуличками вже після оновлення острова. Доступ туристам наразі закритий. Але! На території є два ресторани, замовте там столик для ланчу чи вечері і Вас проведуть на Святий Стефан чемні хостес. Ціни, до речі, абсолютно на рівні середньостатистичних європейських. Смачно, затишно і досить ексклюзивно", - радить зірка.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька любить радувати прихильників кадрами з приватного життя. Нещодавно зірка показувалася без мейк-апу, чим замилувала юзерів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація