Відверта TAYANNA оголеною посвітила сосками в еротичній фотосесії

Відверта TAYANNA оголеною посвітила сосками в еротичній фотосесії

Фото: xxl.ua

Артистка прикрасила чоловічий глянець.

Українська співачка TAYANNA, яка зізналася, що її коханий пішов від неї до Ані Лорак, приємно приголомшила фанів новою фотосесією.

Виконавиця хіта "Леля" стала окрасою журналу для чоловіків XXL, у якому взяла участь в еротичних зніманнях. На світлинах смілива артистка постає повністю оголеною, а також у провокаційних вбраннях.

Фото: xxl.ua

TAYANNA продемонструвала струнку підкачану фігуру, а також засвітила бюст.  В інтерв'ю виданню співачка поміркувала про те, що жінка має відчувати свою красу.

Фото: xxl.ua

Сьогодні як ніколи жінка повинна вміти відчувати свою красу. Нашій волі, енергії та майстерності підвладне все, ми проектуємо красу навколо - ніжністю змінюємо світ. Звісно, потрібно працювати над своїм внутрішнім і зовнішнім станом, щоб бути прикладом своїм дітям, своїм шанувальникам і навіть тим, хто не любить тебе. Я, як і багато жінок, щодня вибудовую своє життя, стаю сильнішою і відкритішою

сказала TAYANNA
Фото: xxl.ua

Нагадаємо, не так давно TAYANNA представила новий трек "Жіноча сила" і однойменний альбом. Виконавиця у mood-відео постала у трусах та светрі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація