Віктор Павлік назвав своє нове молоде кохання "четвертою дружиною"

Віктор Павлік назвав своє нове молоде кохання "четвертою дружиною"

Фото: instagram.com/repyahovakate

Однак розмов про одруження всіляко уникає.

Фанати Віктора Павліка вражені його сімейним життям, адже співак пішов від уже третьої дружини до дівчини, що майже на 30 років за нього молодша. У соцмережах з цього приводу вирують емоції від обурення до захоплення, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Моя четверта дружина, за великим рахунком", - констатує співак, хоч пара іще не оформила своїх стосунків офіційно. Попередній дружині Павлік залишив усе – принаймні, так присягається. "Я знаю, що їм нелегко і боляче. Особливо Ларисі. Вона реально лишилася сама. З Павлом, але сама. Я лишив їм квартиру. Лишив абсолютно все", - каже він. Вже тепер співак зізнається: легенду, що вони з Ларисою вінчалися і одружувалися двічі, вигадав задля фанатів – і Катерина в неї теж вірила, доки не відкрила його паспорт. "Взяла паспорт Віктора і подивилася, що там стоїть штамп 1994 року. Я саме в цей рік народилася", - сміється вона.

Віктор Павлік і його молода наречена розповіли свою історію кохання

Віктор Павлік і його молода наречена розповіли свою історію кохання

Вони вперше зустрілися на концерті в Трускавці 15 років тому. Павлік майбутнє кохання не запам’ятав: "Та про що ви говорите? Якась дитина підійшла до мене, сфотографувалася і пішла дитина. Мені було сорок". Але Катерина фото зберегла, а співака знайшла аж у Миколаєві. Дівчина з Дніпра щойно закінчила університет у столиці, з дипломом культуролога та букетом квітів поїхала на концерт до зірки навмання. В холі готелю після концерту вона чекала Павліка три години. Виявилося, що вони мешкали на одному поверсі. "Це доля! Я в це вірю, що це доля. Бо вона чекала три години і вже заходила в номер, закривала двері, а я в цей момент виходив на поверх, побачив її здалеку і крикнув: ей! Дівчино!" - пригадує співак.

Ще офіційно одружений, він переїхав в її 1-кімнатну орендовану квартиру у Києві та призначив своїм концертним директором. Каже: нові стосунки не афішував, а коли стався витік інформації, одразу відчув шалений шквал критики. "Хто дав право?" - не розуміє він. "Заручена", - оголосила Катерина на своїй сторінці в соцмережі. Та Віктор Павлік попереджає, що про весілля говорити зарано: "Поживемо – побачимо". Поки ж він готується записати нову пісню. Вона, як виявилося, про любов – ось тільки батька до доньки.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація