"Вимушена відмовлятися від проектів": Шоптенко про проблеми зі здоров'ям після пологів

"Вимушена відмовлятися від проектів": Шоптенко про проблеми зі здоров'ям після пологів

"Вимушена відмовлятися від проектів": Шоптенко про проблеми зі здоров'ям після пологів

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Наразі знаменитість активно бореться з післяпологовими ускладненнями.

Український хореограф Олена Шоптенко, яка днями знялася у першій фотосесії після народження сина, розповіла про післяпологові проблеми зі здоров'ям.

У коментарі сайту ТСН.ua знаменитість зізналася, що змушена відмовлятися від багатьох танцювальних проектів.

"Зараз я з цим активно борюся. Роблю спеціальні реабілітаційні вправи. Я поки не навантажую себе взагалі нічим, я вимушена відмовлятися від різних проектів, від різних знімань і всього, що стосується танців. Але зовсім скоро я увійду у форму і працюватиму", - сказала Олена.

Як розповіла Шоптенко, наразі вона підтримує форму, роблячи вправи з пілатесу.

Олена Шоптенко рятується пілатесом / Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Є спеціальні вправи, є пілатес, це те, чим я рятуюся, те, що допомагає мені звести білу лінію живота. Неможна робити вправи, які стосуються центра тіла, качати прес, сідниці, руки. Завжди можна знайти способи, як отримувати фізичне навантаження. Але поки не таке серйозне. Обов'язково здорове харчування, враховуючи, що я поки що годую грудьми, харчування у мене, насамперед, здорове та правильне", - зауважила Олена.

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко ділилася, що у неї почалися проблеми зі здоров'ям після народження первістка. За словами Олени, у неї не зійшлася біла лінія живота. Таке може трапитися, якщо після народження дитини надто швидко повернутися до фізичних навантажень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація