Він нереальний батько: Тарабарова розповіла, як чоловік їй допомагає доглядати первістка

Він нереальний батько: Тарабарова розповіла, як чоловік їй допомагає доглядати первістка

Співачка також повідомила, як обирала ім'я для сина.

Українська співачка Світлана Тарабарова вчора представила альбом, який назвала "23:25", час, у який народився місяць тому її первісток.

З такого приводу співачка дала коментар сайту ТСН.ua у якому розповіла, хто допомагає їй у догляді за дитиною, та поділилася історією вибору імені сину.

Світлана зазначила, що з народженням сина чоловік Олексій відкрився для неї з нового боку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @tarabarova

"Чоловік насправді - неймовірний батько. Він відкрився для мене з нереального боку. Він допомагає навіть вночі, коли я встаю по чотири рази. Ми варту здаємо, я годую, він робить "столбік", потім памперс він, памперс я. Тобто він нереальний. Я навіть боюся сказати що в мене такий чоловік, щоб не зурочили і не заздрили", - з захватом про чоловіка розповідала співачка.

Виконавиця зізналася, що має няню, але намагається якнайбільше часу самотужки справлятися з сином.

"Допомагають також близькі. Мама моя і чоловіка. Допомагають усі. Але насправді няня позавчора мене запитала: "Світлана я вам взагалі потрібна чи ні?". Просто я сама кайфую від процесу", - зізналася співачка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @tarabarova

Як відомо, сина Тарабарова назвала старовинним ім'ям Іван, проте тільки зараз пояснила чому вони з чоловіком обрали саме таке ім'я.

"Це ціла історія. Насправді це бажання чоловіка, назвати сина Іваном. Він про нього мріяв 20 років. В нього був дідусь Іван, який для нього був найважливішою людиною в житті. Він його виховав. А мені тільки ім'я Іван подобалось для сина. Тому ми навіть не вирішували. Ми коли дізналися, що завагітніли, я запропонувала подумати над жіночими іменами, на що чоловік відповів, мовляв, навіщо, якщо буде хлопчик", - зызналась спывачка.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зізналася, скільки ваги набрала під час вагітності.

Повʼязані теми:

Наступна публікація