Він застрибнув на мене і був на мені: Азія Ардженто підтвердила, що мала секс з неповнолітнім

Він застрибнув на мене і був на мені: Азія Ардженто підтвердила, що мала секс з неповнолітнім

Фото: Getty Images

Акторка детально описала інцидент.

Італійська акторка Азія Ардженто, яку звинувачують у зґвалтуванні підлітка, підтвердила, що займалася сексом з актором Джиммі Беннеттом, коли йому було 17 років.

Вона розкрила подробиці події в інтерв'ю італійському телеканалу, передає видання The Local.

За словами артистки, вони зустрілися на прохання Беннетта - він хотів, щоб Ардженто допомогла йому підготуватися до кастингу. Вона підкреслила, що актори вже робили так раніше.

"Він почав цілувати мене і торкатися. Він поводився зі мною не так, як син з матір'ю - а я бачила наші стосунки саме так, - а як хлопчик з невгамовними гормонами. І це мене паралізувало", - розповіла Ардженто.

Джиммі Беннет / Фото: Getty Images

Також акторка детально описала, саме як все відбувалось.

"Він буквально застрибнув на мене ... Він був на мені, і він кінчив. Я нічого не відчула на собі і ніяк не відреагувала, тому що для мене це було немислимо. Він зізнався мені, що це було його фантазією з 12-річного віку. Для нього я була мисливським трофеєм", - зізналася Ардженто.

Також Азія повідомила, що вона отримала інтимні відеоролики від хлопця через Snapchat. Вона сказала, що не розірвала зв'язки з Беннеттом, тому що він був "стурбований".

А вже взимку Беннетт попросив у Ардженто 3,5 мільйона доларів за мовчання, 250 тисяч з яких виплатив хлопцю покійний бойфренд Ардженто, шеф-кухар Ентоні Бурден.

Нагадаємо, нещодавно Беннетт заявив, що акторка зґвалтувала його, запросивши в номер готелю в 2013 році. При зустрічі вона пригостила Беннетта шампанським, а потім почала цілувати його, після чого штовхнула на ліжко і зайнялася з ним сексом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація