Олег Винник дав пораду чоловікам, які ревнують своїх дружин до нього

Олег Винник дав пораду чоловікам, які ревнують своїх дружин до нього

Також співак розповів як ставиться до того, що артисти йдуть в політику.

Популярний співак Олег Винник, який днями представив гумористичний кліп на пісню "Пчела Майя", прикрасив обкладинку відомого українського глянцю "Отдохни".

У відвертому інтерв'ю артист поділився останніми новинами зі свого життя та відповів на актуальні питання. Зокрема, Олег Винник розповів, як ставиться до того, що артисти йдуть в політику.

"Років 10-15 тому для мене це було б шоком. А сьогодні все можливе. Та й чому б ні? Якщо людина може змінити нашу країну на краще, яка різниця, хто він - бізнесмен, політик, артист, лікар ? Головне, щоб він ніс відповідальність перед країною за свої дії, любив свою батьківщину і кожного громадянина, був готовий би віддати всього себе Україну. Я ставлюся до таких кроків не легковажно, тому в політиці участі не беру. Якщо туди йти, то не повинно бути за це соромно потім" - зазначив виконавець. 

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Крім того, музикант розповів, про що йому пишуть прихильниці.

"Бувають записки пікантного змісту. А бувають і з критикою. Скажімо: "Олег, потрібно поміняти репертуар". Зрозуміло, що якщо авторка цієї записки мене вже 10 раз слухала на концертах, то їй хочеться чогось новенького. Але є ж ті, хто прийшов саме на "Ніно"!" - зізнався співак.

Разом з тим, Винник не став заперечувати, що бувають випадки, коли чоловіки ревнують своїх жінок до нього.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

"Я живу для того, щоб дарувати зі сцени свою творчість і любов. Якби моя дівчина пішла на концерт улюбленого виконавця і повернулася б з хорошим настроєм, натхненна, я б радів, ще б і вечерю їй приготував. Це ж романтика, потім і ніч хороша. Навіщо до Винника-то ревнувати?"- порадив артист.

Однак, за словами Олега, концертному директору артиста постійно телефонують його так звані "дружини".

"Дайте моєму чоловікові Олегу трубку! Мені терміново потрібно вирішити з ним важливе питання!" - зазначив артист.

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник розповів про свій перший поцілунок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація