Віра Кекелія і Роман Дуда розповіли про поповнення у родині і теплі зустрічі з подружжям Бабкіних

Віра Кекелія і Роман Дуда розповіли про поповнення у родині і теплі зустрічі з подружжям Бабкіних

Молода родина дала відверте інтерв'ю ТСН.ua.

17 жовтня фіналісти проекту "Голос країни" Віра Кекелія і Роман Дуда святкують першу річницю весілля.

Рік тому виконавці обмінялися обітницями. Напередодні важливого для молодої сім'ї дня сайт ТСН.uа поспілкувався з Вірою і Ромою.

Ми розпитали у артистів, які традиції встигли сформуватися в їхній сім'ї, про поповнення, спільні цілі і про те, як вони ділять обов'язки.

Про особисте

- Віро, Ромо, вітаємо вас з першою річницею весілля. Чи плануєте святкувати? Як?

Віра: До нашої першої річниці ми готуємо особливий подарунок собі і нашим шанувальникам. Плануємо випустити нашу першу дуетну пісню "Тобі" і зняти відео на неї. Святкувати плануємо тихо і у сімейному колі. Плануємо відвідати батьків.

- Які сформувалися традиції в молодій сім'ї? Що змінилося за цей рік?

Роман: У нас скоріше не змінилося, а додалося. Насамперед я маю на увазі підтримку одне одного. У будь-якій ситуації Віра у мене - головна опора, а я - у неї. З сімейних традицій однієї ми дотримуємося суворо - завжди снідаємо, обідаємо і вечеряємо разом.

- Яку спільну мету ставите?

Роман: Зараз наша основна мета - це розвиток кожного з нас як артистів. Ми активно пишемо пісні, і на цей рік вже запланували кілька музичних прем'єр. Крім нашої дуетної пісні, у Віри скоро вийде нова сольна пісня, я закінчую роботу над своїм новим треком. Але на першому місці у нас завжди сім'я. Важливіше неї нічого немає. Ми мріємо про дитинку, але поки конкретних планів не будуємо.

Віра: Нещодавно у нас все ж сталося поповнення в родині. У нас з'явилася собака Фарго. Так ми репетируємо перед появою малюка.

- Як ділите сімейні обов'язки?

Роман: У нас все просто: Віра готує, а я мию посуд, ще вранці я гуляю з собакою, а ввечері ми робимо це разом.

Віра: Я б додала, що до обов'язків Роми ще входить стежити за тим, щоб я не погладшала, а мої - щоб він не схуднув.

- Хто зараз в сім'ї головний?

Віра: Я вважаю, що не так важливо, хто головний. Важливо в потрібній ситуації вчасно підставляти плече один одному і підтримувати. Сім'я - це робота в команді.

- Часто робите один одному сюрпризи?

Роман: Мені подобається дарувати Вірі квіти. Одного разу я прийшов до неї з гітарою, а в чохлі акуратно заховав букет. Підніс їй, коли вона зовсім не очікувала і не розуміла, де я міг його взяти. Інший випадок був на мій день народження. Я попередив Віру, що не хочу, щоб вона дарувала мені подарунки - вважаю, що це завдання чоловіка. Але коли я прокинувся, у мене біля ліжка стояла жива квіточка в горщику. Віра тихенько встала раненько, щоб її придбати, поки я спав. Це було дуже приємно.

- Встигли влітку відпочити? Як провели відпустку?

Віра: У нас було всього 3-4 дні, які ми провели з друзями на Кінбурнській косі. Вперше відпочивали з наметами, і це було здорово. Таке усамітнення - тільки ми, море і найкращі друзі. Вдалося повністю перезарядитися і навіть відпочити.

- Як народилася ваша дуетна пісня?

Роман: Якось раз ми удвох допізна сиділи за інструментами і склали гарну мелодію. Здається, це було 1 березня минулого року. Потім ми просто описали все, що з нами відбувалося за цей рік. Ці емоції і слова і склали текст пісні.

- Віро, нещодавно ви презентували композицію "Похожи", яку присвятили Ромі. На які звершення ще надихає чоловік?

Віра: Поруч з коханою людиною кожен день хочеться вдосконалювати себе, зростати, бути кращим і розвиватися. Можливо, це і є справжнє призначення кохання.

- На "Голосі країни" у вас склалися теплі стосунки з вашим тренером Сергієм Бабкіним. Зараз часто бачитеся?

Віра: Зараз ми бачимося рідше, але шалено скучили за Сергієм та Сніжаною, завжди відстежуємо їхнє пересування у соцмережах, листуємося і підтримуємо один одного. Ще багато жартуємо. Коли буваємо в Харкові, намагаємося зустрітися за чашкою чаю. Це завжди дуже теплі і щирі зустрічі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація