Вишукана Лідія Таран знялася у новорічній фотосесії з підрослою донькою

Вишукана Лідія Таран знялася у новорічній фотосесії з підрослою донькою

Фото: Теленеделя

Телеведуча прикрасила святкову обкладинку видання "Теленеделя".

Обкладинку першого в 2018 році святкового випуску тижневика "Теленеделя" прикрасили собою феї - телеведуча 1+1, кураторка проекту "Здійсни мрію" Лідія Таран та її донька Василина.

Новорічний номер з програмою на перший тиждень року традиційно – найпопулярніше число видання.

Приголомшлива фотосесія Ліди з донькою відбулася біля великої ялинки з золотими іграшками та біля гарячого каміна. Було все: затишок, краса, свято, чари і, звичайно, справжні дива.

Фото: Теленеделя

В інтерв'ю телеведуча багато говорила про проект "Здійсни мрію" як про ті моменти радості, які їй не хочеться відпускати в новому році. Ліда розповіла, як їй допомагає донька і як за півтора року невеликій команді чарівників вдалося виконати 53 грандіозні мрії, дати надію і зробити трохи щасливішими сотні дітей, які борються за своє життя і здоров'я.

Дівчинка Ярослава, сидячи в інвалідному візку, в прямому ефірі "Танців з зірками" дуже гарно станцювала з Ахтемом Сеітаблаєвим - і до сліз розчулила MONATIK, Катерину Кухар і Влада Яму.

Вероніка намалювала і випустила свій перший мультик. Саша Брайловська, яка бореться з раком, побувала в паризькому Діснейленді, піднялася на Ейфелеву вежу і отримала в подарунок сукню Рапунцель.

Юра, який лікується від лейкозу, злітав у Мадрид на матч "Реал" Мадрид - "Атлетіко" і познайомився з Кріштіану Роналду і Лукою Модричем.

Денисові Кулішу, який, попри муковісцидоз, грає в баскетбол, сам Майкл Джордан надіслав подарунки й лист підтримки. Благодійний марафон на підтримку фонду "Здійсни мрію" в "Сніданку з 1+1" 19 грудня зібрав рекордні 700 тисяч гривень, а це ще більше здійснених дитячих мрій 2018 року.

Фото: Теленеделя

Мама Ліда пишається донькою: Василина закінчує черговий клас Школи мистецтв, танцює, грає на фортепіано, співає в хорі.

Фото: Теленеделя

Сама Ліда захопилася йогою і вдосконалює англійську. В інтерв'ю вона розповіла, що вітатиме глядачів у вечірньому випуску ТСН 31 грудня - з Софійської площі, з головної ялинки країни. Потім Лідія поїде на новорічний пікнік з родиною і друзями. На святі буде багато дітвори - у дворі росте ялинка, біля якої всі дружно водитимуть хороводи. У грандіозних планах на 1 січня - похід до лісу, з надією на сніг, щоб зліпити сніговика і покататися на санчатах.

Фото: Теленеделя

Телеведуча вважає, що Новий рік важливо святкувати в компанії рідних та близьких, тоді це найкраще свято, а загадані поруч з коханими й дорогими людьми бажання завжди здійснюються.

Повʼязані теми:

Наступна публікація