Вишукана Тіна Кароль у романтичному образі відвідала прем'єру "Хорошого хлопця"

Вишукана Тіна Кароль у романтичному образі відвідала прем'єру "Хорошого хлопця"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новий серіал стартує на "1+1" 27 березня о 21:00.

У середу, 22 березня, телеканал "1+1" разом з популярними українськими акторами, співачкою і тренером "Голосу країни-7" Тіною Кароль представив найочікуваніший серіал весни – драму "Хороший хлопець", яка вже 27 березня о 21:00 стартує на "1+1".

Виконавці головних ролей Кирило Дицевич (Олег), Анна Кошмал (Даша), Валерія Ходос (Настя), співачка Тіна Кароль, яка записала саундтрек до серіалу, а також генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна та креативний продюсер проекту Олена Єремєєва представили журналістам перші кадри 20-серійної драми і поділилися секретами залаштунків.

Галантний Кирило Дицевич, який, до слова, є володарем титулу "Містер Білорусь", з'явився в залі ресторану з великим букетом червоних троянд, подарувавши кожній дівчині квіти. Для Тіни Кароль він підготував особливий подарунок – вишуканий весняний букет. Як виявилося, це вже не перша зустріч "хорошого хлопця" Кирила Дицевича зі співачкою.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Вперше я побачив Тіну Кароль не по телевізору кілька місяців тому. Це було в Мінську на Республіканському балу випускників, де вона виступала. Тоді мені пощастило зробити селфі з Тіною, а сьогодні ми вже сидимо поруч. Хіба це не прекрасно?" - посміхнувся актор.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Зазначимо, нова пісня тренера "Голосу країни-7" - "Я не перестану" - стала саундтреком до серіалу "Хороший хлопець".

"Я щаслива бути частиною цього великого проекту. У пісні "Я не перестану" ми намагалися передати крик душі, порив, пристрасть, кохання. На мій погляд, вона дуже точно описує загострення пристрастей та емоцій в серіалі "Хороший хлопець". Реліз самої пісні відбудеться в день прем'єри серіалу – 27 березня", - зазначила співачка.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Для Валерії Ходос, яку глядачі "1+1" полюбили за яскравою роллю Катерини в однойменній мелодрамі за мотивами поеми Тараса Шевченка, "Хороший хлопець" - перший досвід роботи над негативним персонажем. За сюжетом її героїня Настя за будь-яку ціну має намір домогтися матеріального благополуччя.

Валерія Ходос, Кирило Дицевич, Анна Кошмал / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Попри всі неоднозначні дії моєї героїні, я виправдовую кожен її вчинок, - розповіла на презентації Валерія. - Працюючи над роллю, розбираючи характер персонажа, я завжди звертаюся до класичних літературних творів. У випадку з "Хорошим хлопцем" я надихалася героїнею п'єси Шекспіра – Леді Макбет. Пізніше під час знімань Володимир Горянський порадив мені прочитати твір Миколи Лєскова "Леді Макбет Мценського повіту", аби ще краще зрозуміти мотиви та вчинки мого персонажа. Дійсно, на чолі життєвих пріоритетів Насті, як і у головної героїні цього нарису – не тільки влада, а й кохання".

Одну з головних ролей у серіалі зіграла зірка серіалів "Село на мільйон", "Хазяйка" та "Свати" Анна Кошмал. У новій драмі каналу "1+1" акторка потрапляє в любовний трикутник і відчайдушно бореться за своє кохання.

Зазначимо, серіал є адаптацією корейського формату Nice Guy. Сценаристом української версії виступила відома українська письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар). Виробництвом драми займався "1+1 Продакшн".

У центрі сюжету серіалу "Хороший хлопець" - історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана на нього давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація