Вітні Х'юстон в дитинстві була зґвалтована власною сестрою

Вітні Х'юстон в дитинстві була зґвалтована власною сестрою

Фото: Getty Images

Це стало відомо з документального фільму, який вчора був презентований в Каннах.

Вчора у рамках Канського фестивалю відбулася прем'єра документального фільму "Вітні". 

Стрічка розповідає про життя знаменитої співачки Вітні Х'юстон, чоловік якої розсекретив шокуючі подробиці її наркотичної залежності.

Режисером картини виступив Кевін Макдональд, який 2000 року отримав премію "Оскар" за іншу свою документальну роботу - картину "Одного разу у вересні".

Фільм містить в собі не тільки архівні записи з концертів, але також інтерв'ю близьких людей Вітні, які розповіли приголомшливі подробиці з дитинства зірки, повідомляє видання The Guardian.

Так, брат Х'юстон Гері Гарленд розповів про те, що в дитинстві легендарна співачка, піддавалася сексуальному насильству з боку своєї двоюрідної сестри Ді Ді Уорвік.

" Він розповів мені, що Уорвік поглумилася над ним. І він вважав, що Вітні теж піддалася насильству з її боку. А дружина Гарленд Пет Х'юстон підтвердила, що Вітні була згвалтована Уорвік - співачка сама їй про це розповіла" - розказав режисер.

У широкий прокат картина вийде 6 липня.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла 9 лютого 2012 року в віці 48 років. Співачку знайшли в несвідомому стані у ванні номера готелю Beverly Hilton напередодні 54-ї церемонії "Греммі". Врятувати її не вдалося. До трагедії у Уітні Х'юстон були проблеми з наркотиками. Цікаво, що особисті речі покійної співачки пішли з молотка за кругленьку суму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація