Вітвіцька з чоловіком та Трінчер з коханим першими оцінили інтелектуальну стрічку "Дублікат"

Зірки побували на допрем'єрному показі фільму.

Вчора, 20 грудня новий кінотеатр "Оскар" в ТРЦ Smart Plaza, відкрив сезон молодіжних прем'єр інтелектуальним кіно "Дублікат".

Головну роль у стрічці зіграв Енсел Елгорт, один із найбільш затребуваних акторів Голлівуду, зірка фільмів "На драйві" та "Клуб мільярдерів".

Першу прем'єру в новому кінотеатрі відвідали актор Дмитро Ступка, ведучі "1+1" Соломія Вітвіцька та Костянтин Грубич, зірки серіалу "Школа" Анна Трінчер та Богдан Осадчук, найкрасивіший чоловік світу-2018 Богдан Юсипчук, хореограф Ігор Кузьменко, учасниця гурту "Пара нормальних" Анна Добриднєва, колишня телеведуча Наталія Розинська, та багато інших зірок.

Про фільм

Джонатан зовсім не схожий на інших жителів Нью-Йорка. Зовні він нічим не відрізняється, але він особливий – у нього є два життя. Вдень він Джонатан, який встає о 7 ранку і йде на роботу, в цілому, нічого цікавого. Але коли він засинає, прокидається його дублікат на ім'я Джо. Вони абсолютно не схожі, адже Джо дуже активний і, як то кажуть, живе на повну в свій нічний час.

Спілкуються ці дві особистості за допомогою відео – отримують записи того, що робили їх копії. Цей феномен важко пояснити навіть науці, хоча лікарі вже довго його вивчають. Найважчі часи настають тоді, коли такі різні Джонатан і Джо починають сваритися. Особливо через дівчину.

На екранах мережі кінотеатрів "Оскар" фільм "Дублікат" стартував  20 грудня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація