Влад Топалов здійснив давню мрію Регіни Тодоренко та довів її до сліз

Влад Топалов здійснив давню мрію Регіни Тодоренко та довів її до сліз

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Артист подарував коханій подорож до Нью-Йорка.

Співак Влад Топалов здійснив давню мрію своєї зіркової дружини Регіни Тодоренко.

Так, артист підготував коханій сюрприз, влаштувавши подорож до Нью-Йорка. Зірка, яка нещодавно відсвяткувала 31-річчя, до останнього не знала, куди летить із Владом. Уже в аеропорті коханий зняв пов'язку з очей дружини та вручив омріяні квитки на літак. Ошелешена знаменитість не могла стримати сліз. Про це Тодоренко повідомила на своїй сторінці в Instagram.

"Час лицарів минув. Настав час справжніх чоловіків, котрі при всій своїй силі та мужності не бояться бути м'якими, ніжними, люблячими, котрі не бояться зробити свою жінку щасливою", - написала Регіна. 

Для перегляду фото та відео гортайте праворуч

Також зірка повідомила, що вже давно мріяла відвідати Нью-Йорк. Адже, попри те, що Регіна багато подорожувала з тревелшоу, жодного разу не була саме у цьому місті. Артистка подякувала обранцю за сюрприз.

"Владе, ти здійснюєш мої мрії, наповнюєш моє життя найрідкіснішими яскравими фарбами. Здавалося б, чим можна здивувати мандрівника з досвідом??? "Вона вже весь світ облетіла", - а от і ні! Моя мрія – подорож до Нью-Йорка, де я раніше не була. Чи могла я собі уявити, що, колись давно, заповнюючи список бажань в щоденнику і пишучи ручкою на аркуші назву "New York", Влад Топалов, кумир мільйонів, стане моїм чоловіком і подарує подорож до міста мрії", – додала вона.

Нагадаємо, не так давно Регіна Тодоренко шокувала змінами у зовнішності за 13 років. На початку кар'єри співачка мала кумедний вигляд.

Повʼязані теми:

Наступна публікація