Влад Яма повернувся до України — у програмі "Твій день" прокоментували фото ведучого в студії

Влад Яма повернувся до України — у програмі "Твій день" прокоментували фото ведучого в студії

Влад Яма / Фото: instagram.com/vladyama_official

Танцюрист заінтригував світлинами з Києва.

Хореограф Влад Яма сьогодні схвилював фанів своїми світлинами зі студії шоу "Твій день", ведучим якого він був до початку повномасштабної війни в Україні.

Танцюрист у сторіз в Instagram додав фото в українській футбольній формі на тлі телевізійної студії та написав короткий підпис "Вдома". Після чого підписники Ями вирішили, що таким чином він повідомив про своє повернення до України.

Влад Яма / Фото: instagram.com/vladyama_official

Редакція сайту ТСН.ua звернулася до програми "Твій день" та поцікавилася, чи дійсно сьогодні Яма завітав на знімальний майданчик. У відповідь на наш запит у команді шоу запевнили, що до студії танцюрист не приїжджав.

Вочевидь, хореограф поділився архівним фото, яке було зроблене ще до війни. Тому що саме він хотів сказати цією публікацією - незрозуміло.

Влад Яма вів програму "Твій день" до війни / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни разом із дружиною та сином Влад Яма виїхав до Сполучених штатів Америки. Родина вже пристосувалася до життя в новій країні - син пари ходить до школи та продовжує займатися танцями, а Яма веде благодійні майстер-класи та різні заходи.

Однак не всі сприймають від'їзд хореографа позитивно та критикують його в Мережі. Нещодавно Влад Яма нарвався на жорстку критику після того, як показав, як "допомогу" для українських військових знайшов на смітнику у США.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація