Пранкер розіграв Волочкову, домовившись із нею про корпоратив у бані

Пранкер розіграв Волочкову, домовившись із нею про корпоратив у бані

Жорін стверджує, що Волочкова отримає повістку до суду приблизно через два тижні / Фото: transphoto.ru

У Мережу потрапив аудіозапис розмови Волочкової та нібито представника чиновника, який "замовляв" балерину на корпоратив.

"Білий лебідь" Анастасія Волочкова активно "домовлялася" із представником мера Далекого Сходу про неформальну зустріч.

На жаль, Анастасія й уявлення не мала про те, що розмовляє телефоном з відомим пранкером Вованом, від телефонних розіграшів якого страждають зірки, політики, спортсмени.

Настя ніби з нетерпінням очікувала на дзвінок представника чиновника - так радісно вона почала розмову і довго розповідала про свій відпочинок на Мальдівах та небажання повертатися до роботи.

Від нібито представника мера до Волочкової надійшла пропозиція взяти участь у корпоративі на честь річниці весілля мера і його дружини, а потім вже без його благовірної - удвох із представником влади - поїхати в баню.

Ціну за свої послуги балерина не назвала, проте зазначила, що сподівається на найщедрішу винагороду, благочестивість клієнта, білі троянди й найдорожче шампанське. На запитання, чи погоджується Настя, щоб за проведення свята у ресторані чиновник заплатив неофіційний гонорар, вона відповіла "Звісно!"

На цій підставі адвокат Йосипа Пригожина та Валерії Сергій Жорін, зважаючи на конфлікт між зірками, вирішив перевірити, як Настя сплачує податки.

"Існує три варіанти розвитку подій. Перший - залучення до адміністративної відповідальності за образу, в цьому випадку Анастасія повинна буде виплатити невелику суму в 5-10 тисяч рублів. Другий - залучення до кримінальної відповідальності за наклеп, тоді їй загрожує умовний термін. І третій - залучення до цивільно-правової відповідальності за образу честі і гідності з компенсацією у 10 мільйонів рублів", - розповів журналістам видання Heat.ru Сергій Жорін.

Нагадаємо, Волочкова на власне весілля приїде на автомобілі-кареті в блискітках

Повʼязані теми:

Наступна публікація