Володимир Дантес дивом уникнув авіакатастрофи

Володимир Дантес дивом уникнув авіакатастрофи

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Чоловік Дорофєєвої зі знімальною групою пережили нервовий інцидент в літаку.

Телеведучий Володимир Дантес, котрий є чоловіком Надії Дорофєєвої, розповів неймовірну історію про себе та літак.

Зірка разом зі знімальною групою летіли із Фарерських островів до Лондона, коли із ними трапився нервовий інцидент.

Про нього Дантес розповів на власній сторінці у соцмережі, додавши фото.

Як виявилося, протягом години літак не могли посадити.

"Вчора ми мали приземлитися в Лондоні о 21:25, але на наш подив за вікном London Eye з'явився о 21:00. "Кайф, ми приземлимося раніше", подумали ми. Через 15 хвилин я звернув увагу, що ми робимо вже шосте коло і все ніяк не сідаємо. Звичайно, ми почали жартувати і висувати будь-які версії: Ми в фільмі міцний горішок, ми рано прилетіли і немає для нас смуги. Нам просто вирішили показати Лондон", - розпочав він.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Втім ситуація виявилася більш критичною.

"Ми заходимо в поворот, літак починає трусити, потім сильніше, ще сильніше і тут ми падаємо. Ми були у вільному падінні кілька секунд. Все, що було в кишенях сидінь і на них, виявилося в повітрі і зависло, як у фільмі "Початок". Багато мовчали, але деякі жінки почали кричати. До них приєдналися діти. Потім різко все відновилося і все, що було в повітрі посипалося вниз, змішавшись з криками англійською "Ми помремо" створюючи жахливий шум.

Как не могли посадить наш самолёт в течении часа. Вчера мы должны были приземлиться в Лондоне в 21:25, но к нашему удивл...

Опубликовано Владимиром Дантесом 19 июля 2017 г.

Ми почали знову набирати висоту і знову літати по колу. Пілот звернувся до нас: "Прошу вибачення, ми потрапили в повітряну яму, ми чекаємо коли нам дадуть смугу і приземлимося. Зберігайте спокій. Ще раз вибачте"", - не на жарт перелякав підписників Володимир.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Уся ця історія тривала вже 40 хвилин, а дівчину біля Дантеса почало нудити. При цьому, бортпровідниця просила пасажирів не хвилюватися і пристебнути паски безпеки.

"За вікном били блискавки. Ми бачили величезну чорну хмару. Пілот повідомив, що через циклон не можемо сісти. Але все-таки скоро знайшли спокійний коридор і ми почули солодкий звук шасі, що виїжджали" - підсумував ведучий.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Нині із артистом та його командою все добре: вони гуляють Лондоном.

Нагадаємо, у другу річницю весілля Володимир Дантес зворушливо привітав тренера шоу "Голос.Діти-4" Надю Дорофєєву зі святом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація